söndag 18 mars 2012

Flundra till lunch...igen

I går hade vi en fantastisk morgon och förmiddag ute i naturen. Trots den lätta dimman var det full fart på fåglarna och det hände saker hela tiden. "Mina" örnar fanns omkring oss hela tiden, de första tranorna passerade och årets första storspov ropade över strandängarna. I natt har jag lyssnat till ett stilla vårregn, ganska välbehövligt eftersom det är torrt i rabatterna. I går kväll framför TV:n gick vi bet på flera av frågorna som alla femteklassare kunde. De kunskaperna är raderade från våra bärbara PC:n ovanför halsen.

3 kommentarer:

 1. Fantastiska bilder!

  Hänförd Karin ger kram

  SvaraRadera
 2. Vackert!

  Själva kommer vi ifrån en promenad längs med stranden. Det har varit rejält fuktigt och dimmigt även här faktiskt rullade det in frampå fredagseftermiddagen. Knoppar av olika slag sitter och dallrar på buskarna och kommer nu bara värmen så vet vi vad som händer. Igår tog vi ett krafttag i täppan och blev rejält kalla på insidan. Grannen passerade och fällde några uppmuntrande kommentarer om att vi väl fick hoppas på att den inte blev 10 minusgrader för det skull nog inte vår behandling av buskarna klara ;-)

  Din granne är jag rejält intresserad av och log igenkännande vid flera tillfällen i filmen.

  Kram till dig Kerstin!

  SvaraRadera
 3. Härliga bilder! Här har vi haft kyligt, blåsigt och gråmulet de senaste dagarna! Nu vill jag ha lite mer värme så våren kommer igång igen!
  Ha det gott!
  Kram Margot

  SvaraRadera