torsdag 24 februari 2011

UllcentrumI dag sätter jag lite färg på tillvaron och tar er med på ett besök på Ullcentrum. Det var dags att köpa nya ullsockor, ett par tunna och ett par lite tjockare. Har man en gång börjat använda deras maskintvättbara sockor vill man inte ha något annat. Jag gick förstås en sväng runt hela butiken och njöt av ull och lin i alla härliga färger, både i form av garn, tovat och stickat. Ni kan titta in till deras webförsäljning och njuta vidare. Strax ska jag åka iväg till vår vårdcentral och ta lite hälsokontrollprover på fastande mage. Jag känner kaffedoften efter makens frukost och det är verkligen grymt att börja dagen med enbart vatten. Frukostritualen som hör till de mysiga stunderna på dagen!

10 kommentarer:

 1. Lycka till med proverna.
  Kram Åsa

  SvaraRadera
 2. Ullcentrum vore en underbar plats för mig i verkligheten!!
  Lycka till med proverna!
  Tag väl hand om dig !
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Ujamej, jag vågar inte titta in till deras webbförsäljning ... Habegäret slår till alldeles för hårt redan av dina bilder ...

  Du har min fulla sympati när det gäller fasteprovet! Som tur är har jag inte behövt ta något sådant på några månader nu, men har eländet i färskt minne bevarat :o/ Är det okej för dig att dricka vatten före? Här fick jag inte få i mig någonting överhuvudtaget tolv timmar före provtagning.

  Håller tummarna för att labbsvaret blir en glad överraskning och ett kvitto på att du är frisk och kry!

  Kram från ett oväntat soligt Åland!!!

  SvaraRadera
 4. Oh, vad många härliga färger på garn och filt.Lycka till med provtagningen och "svälten", nästa vecka är det min tur att fasta innan provtagning.
  Kram
  Eva

  SvaraRadera
 5. Godmorgon Kerstin

  Tänker på dig nu och håller tummarna för att proverna är bra och att du snart får din kopp kaffe. Kanske blir det 10-kaffe med något extra gott till?

  Vilken läcker tur på Ullcentrum... tack för att du tog oss med. Missa inte uppmuntran på min blogg i sinom tid i gårdagens inlägg.

  Kram Ingela

  SvaraRadera
 6. En sån härlig butik! Tänk att bara bilderna kan få en att drägla ;o) Hur skulle det då vara att vandra runt där....

  SvaraRadera
 7. Vilken härlig färgexplosion! Gillar speciellt saker i härligt vårgrönt. /Anette

  SvaraRadera
 8. Vilket habegär man drabbas av . Jag kan riktigt känna garn och tovat mellan mina fingrar, och vilka färger! Måste nog kolla deras webbutik, men det känns som om börsen borde gömmas först.
  Lycka till med proverna!

  SvaraRadera
 9. oh..det skulle vara kul att se...vill också ha!!! Ull så ljuvligt..varmt som vi nu behöver..imorse -19 ju!! Hoppas du fyndat fina bra ullisar..Kram

  SvaraRadera
 10. Oi.
  Enda en god grunn til å ta en tur til Öland igjen.

  SvaraRadera