torsdag 17 november 2011

Problem med frisyren
Jag stötte på en gammal häst i går under en av mina promenader och jag kände direkt att vi hade något gemensamt. Nämligen problem med frisyren! Ett gammalt risigt fågelbo högt uppe i ett träd var också ganska likt min frisyr på morgonkvisten och till och med de solbelysta aspstammarna mot den blå himlen såg lite trassliga ut. Skönt att kunna dra ner yllemössan och vandra vidare. I dag ska jag läsa korrektur hela dagen. Spännande!!

8 kommentarer:

 1. Haha! Vilket lustigt sammanträffande att du bloggar om hår idag :o) Men pållen är ju söt! Liknar du honom (?) det minsta lilla är du ju hur tjusig som helst!

  Lycka till med läsandet. Själv skulle jag inte vara mycket värd i det sammanhanget för närvarande. Förr var jag en fena på korrläsning, men nuförtiden tappar jag koncentrationen för fort för att vara något att lita på.

  SvaraRadera
 2. Ha,ha som jag brukar säga -"det finns ingen frisyr som inte en bra mössa kan dölja".
  Ha en fin dag!
  /Ingemar

  SvaraRadera
 3. Frisyren kan ikke alltid være like fin! Min ligner også på det skjærereiret du viser!
  Hesten var jo riktig barsk med sin flotte lugg!!
  God helg og klem fra meg!

  SvaraRadera
 4. Jag ser för det mesta ut som frisyr nummer två:)

  Karinkram!

  SvaraRadera
 5. Minsann ser att du gör många bekantskaper på din väg. Inte nog med att frisyren är bångstyrig på pållen... han skulle behöva raka sig också ;-D

  Kram på dej Kerstin

  SvaraRadera
 6. Härlig häst - och jag lovar att du inte kommer i närheten av hur jag ser ut på mornarna när jag går ut med Santos. Jag varken tvättar mig, kammar mig eller borstar tänderna! Det har man inte tid med när det står en nödig hund och hoppar mot dörren!!

  SvaraRadera
 7. Härligt med rufsigt hår.
  Jag brukar skylla på blåsten.

  Ha det gott
  Gunilla

  SvaraRadera
 8. Jag skulle vara glad om jag hade något som kunde kallas frisyr. Men en varm och god yllemössa har jag.

  SvaraRadera