tisdag 8 november 2011

Fler bilder från julmässan

Visst ser det vackert och inbjudande ut
Mycket värme fanns det i det här ståndet
Och frös man fortfarande fanns det het gulaschsoppa över öppen eld
Caroline Möllers vackra keramik

Nu är julmässan avslutad för den här gången. I dag stod mitt stora reportage i Ölandsbladet och nu återstår bara den traditionella avtackningskvällen med gröt och skinka och lite festligheter för alla funktionärer. Lite härliga stämningsbilder kommer jag nog att plåga er med några dagar framåt. Utanför fönstret är det fortfarande dimmigt. Kanske hellre det än snö och ishalka. Tja, riktigt nöjd blir man aldrig. Nu ska jag sätta igång tvättmaskinen medan jag fortfarande hittar den under tvätthögarna. Det har liksom inte riktigt funnits tid för hushållsarbete.

5 kommentarer:

 1. Wow - vilken tjusig keramik! Sen verkade ni ju haft det väldigt trivsamt allihop och även om alla inte sålde slut på sina medhavda saker så måste mässan varit väldans välbesökt. Det såg så ut i alla fall!

  SvaraRadera
 2. Jatack! Plåga på du bara!:)

  Karin ger kram

  SvaraRadera
 3. Ooh, aah, så mycket härliga garner!! Man blir ju kryllig i kroppen för mindre :o) Och för eget vidkommande väljer jag nog dimman och den ovanliga värmen framom snöglopp och isgator.

  SvaraRadera
 4. Det er så morsomt å lese dine omtaler av alt som skjer på Öland.
  Skjønner at du er ei aktiv dame med mange jern i ilden.

  Likte godt bildet av den fine keramikken.

  SvaraRadera
 5. Nu måste jag ge mig av för att hinna i tid till frissan, men jag måste bara hinna inom ditt först. Det ser så mysigt ut på marknaden!

  Då jag kommer hem tänker jag söka och se om det går att finna Ölandsposten och ditt reportaget på nätet :-) Kram Ingela

  SvaraRadera