söndag 13 november 2011

Möte i dimman
Den tjocka dimman håller Öland i sitt grepp men förvandlar också omgivningen och skapar nya vyer. I går stötte vi på en flock sällskapliga får som plötsligt trädde fram i allt det grå. Det är Ivars får och när han kom förbi i sin bil på väg hem, kände fåren igen bilen, vände ryggen åt oss och började traska hemåt. Dagen avslutades med en kyrkokonsert. Nordölands kyrkokörer och Py Bäckman underhöll en fullsatt kyrka. Gåshudsvackert och den mångsidiga Py imponerade stort.

5 kommentarer:

 1. Så vackra bilder!! Den första kan jag mycket väl se framför mig som en fototapet hos någon som bor i ett så där lagom rustikt men renoverat hus, med vit-brun-beige inredning och stora, öppna ytor. Vilken ro den uttrycker!

  Jag gillar får :o)

  SvaraRadera
 2. Skönt att fåglarna inte fastnar i näten, bra att veta!
  Visst är det vackert med dimman, men det ställer tydligen till det för en del till sjöss. Så allt är inte bara bra med den - men bilderna blev "gåshudsvackra"!!

  SvaraRadera
 3. mysiga gråiga bilder...Kram Karina

  SvaraRadera
 4. Dette minner meg om Theorins Øland !
  Spennende og vakkert!
  Klem!

  SvaraRadera
 5. Hejsan!
  I helgen har det inte blivit någon promenad på gatan för jösses vilken dimma. Vi såg inte bilarna förrän de var straxt intill så vi kunde inte njuta av er vackra natur norröver, men vi hade mycket i kassarna från Rosa`s. Ha det gott, Karina.

  SvaraRadera