tisdag 29 november 2011

Julkänsla???

Vi gjorde en utflykt till södra Öland igår, kombinerad med några ärenden. Solen sken och åkrarna grönskade. I trädgårdarna blommade rosorna och det var bara lite löv på träden som saknades för att sommarkänslan skulle bli total. Vi köpte bullar och dricka och gav oss ut på alvaret. Visst blev det lite kallt om fingertopparna efter en stund men ändå! Längre ut ropade ett gäng sångsvanar och några ormvråkar och en korp seglade över oss. Jul? Snart december? Det verkade långt borta när vi gick där i det stärkande ljuset i den vidunderliga naturen.

4 kommentarer:

 1. Ja, inte kan man tro att JUL-månaden står för dörren, jag tror faktiskt vi får en GRÖN jul i år, fast det trodde jag förstås de två föregående åren oxå , och vad blåst jag blev då.
  Ha det fint!
  Kram
  Eva

  SvaraRadera
 2. Nog är det bra förvånande hur olika samma årstid kan vara från det ena året till det andra, och "julrosor" får liksom en helt annan innebörd i år, om jag så säger.

  SvaraRadera
 3. Jag inte bara tror utan HOPPAS på en grön vinter. Men OK, ska det nu absolut bli snö så kan den ju få komma till jul och ligga en vecka - det räcker!

  SvaraRadera
 4. ser ut som en fin höstdag. Här blommar lupiner.... och idag blev det omelett med färsk svamp till lunch. En kompis hittade blåklockor i sin trädgård och det är 8 grader i vattnet, tydligen 10 grader i Mälaren. Ur led är tiden

  SvaraRadera