söndag 27 november 2011

Boksläpp


Så var det då äntligen dags att släppa årets upplaga av Öländsk Bygd. Författare och press var inbjudna till adventskaffe och bokprat. Vi blev ett tjugotal personer som samlades och författarna, både gamla garvade och nytillkomna fick berätta lite om sig själva och sina inlägg i boken. Duktiga damer från hembygdsföreningen hade pyntat hembygdsgården och bakat både till oss och inför den efterföljande julmarknaden i de gamla kyrkstallarna.


I dag är det +11 grader, en sjunkande barometer och storm på väg. Kanske kan jag äntligen få min drömbild på virvlande löv när de lyfter från min trädgård, blåser iväg över murarna och landar någonstans långt borta.

6 kommentarer:

 1. Det var inga dålig önskningar du hade, här är bladen som ligger kvar dyngsura och tunga så det är ingen risk att dom lyfter tyvärr.
  När kommer pressens kommentarer om boken? Vad tyckte författarna om resultatet? Jag antar att dom var mycket stolta!?
  TREVLIG ADVENT
  Susie

  SvaraRadera
 2. Så fint med en egen hembygdsbok!
  Mysigt med julkmarknad i den fint pyntade gården!
  Ha en skön advent!

  SvaraRadera
 3. Vad det ser mysigt ut i hembygdsgården :)
  En mysig första advent önskar vi er!
  Kram Anna, Matte, Selma o Märta

  SvaraRadera
 4. Dette hørtes ut som et fint arrangement.
  Flott at dere gjør litt stas på lokalhistoriske forfattere, og lager blest om lokal litteratur

  SvaraRadera
 5. Härligt att samlas kring färdigt alster!... och i en sådan vacker miljö! Ja, det var ju helt klart en positiv tanke med löven... och du det här är ju något som vi ändå inte kan påverka. Håller tummarna för att det inte ska bli några allvarligare incidenter.

  Kramar till dig Kerstin från Ingela

  SvaraRadera
 6. Det kan nog bli både det ena och det andra som flyger iväg i stormvindarna, så var försiktig.

  Har jag förstått saken rätt att ni ger ut en sån där bok varje år? I så fall, vilket jobb ni måste lägga ner. Man blir ju lite nyfiken på innehållet, men jag antar att det inte är något som läggs ut på nätet.

  SvaraRadera