tisdag 22 november 2011

Ojoj....snart advent
Tiden springer på och jag försöker hinna med. Det är redan dags att kolla lamporna i adventsljusstakarna för på söndag ska de tändas (eller på lördag kväll). Den enda julförberedelse jag har gjort hittills är att inhandla en amaryllislök med två knoppar på väg upp. I dag är dimman tillbaks utanför fönstret och jag såg en långtidsprognos för vädret på TV i går. Meterologen visade en knallröd karta över Sverige med plusgrader långt över det normala för årstiden. Precis min typ av höstväder!

5 kommentarer:

 1. Hej!
  Ja, tiden rinner iväg alltför fort!
  Advent står för dörren med allt vad det innebär! Hoppas alla förmår njuta lite av julens fröjder under adventstiden!
  Kram /bea

  SvaraRadera
 2. Min typ av väder också...underbart!
  Hoppas det håller i sig till jul åtminstone!
  Då kan det komma lite snö och sen i januari är det dags för våren att göra sitt intåg...jaja...drömma kan man ju göra i alla fall! ;-)

  Steffe

  SvaraRadera
 3. Hejsan!

  Det huset har jag missat, men det finns lite halvmurkna hus på östra sidan som jag ser och blir lite betryckt av. Så synd på så fina hus med snickarglädje, men där finns inga tankar på familjen, utan mer att hoppas inga barn får för sig att leka där. Nästa år är mannen boendes här och då syns vi på båda ställerna, för det ska besökas och utforskas det som finna på ön då. Precis min åsikt, att visst duger det här gott och väl som väder i vinter och vill man ha snö så finns ju norrland "ler". Ha det gott och hoppas alla lampor fungerar Karina.

  SvaraRadera
 4. Älskar den här typen av väder, alltså s.k. barmarksvintrar!
  Jag har inte gjort någonting julaktigt ännu och i år kommer det nog bli dåligt med sånt. Hela huset är upp och ner beroende på duschrummet och kontoret. Det står grejor överallt och just nu sitter jag i gästrummet på den provisoriska dataplatsen. Tur att man inte ska ha några övernattande gäster i år under julen!

  SvaraRadera
 5. Så vackra blad du har fotat, har du lagt på guldduttarna för hand?

  Jag kom också på i går att det snart r advent och att fönstren ska göras fina, vintergardiner sättas upp och ljusstakar plockas fram. Vi har i alla fall hämtat hem en adventsgran i dag, alltid nåt.

  SvaraRadera