torsdag 1 september 2011

Exotiskt


Vår resa i går gick över det ödsliga och kala alvaret där kamelerna betar och inte en människa syns till. När vi kom fram till Kalmar bevakade girafferna vår parkeringsplats medan vi gick in och köpte mitt tält. Vi provade direkt när vi kom hem. Det lilla paketet vecklas ut och blir ett enmanstält med stol och myggnätförsedda gluggar åt alla håll där man kan sticka ut kameraobjektivet. Spännande! Dagen avslutades med trevlig fest med grannarna utmed gatan och när vi gick hem kl 23 upptäckte vi att det verkligen är becksvart ute trots tusentals stjärnor som lyste på himlen. Dags att se över batterierna i alla ficklampor.

5 kommentarer:

 1. Ett tecken om något att hösten är här, är just översynen av ficklampsbatterierna:)

  Karin

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Tältet blir nog perfekt att gömma sig i, tänk vad fina foton du nu kommer att kunna ta.
  Ja, nog har mörkret kommit allt, kolsvart på kvällarna även här.
  Ha det gott!
  KRAM
  Eva

  SvaraRadera
 3. Kameler? På Öland?! Ja, jösses ... :o)

  Kul att "tältet" ser ut att funka som du tänkt dig! Nu ser vi fram mot en massa närgångna bilder på både dies und das från era fagra omgivningar! God jaktlycka!!

  SvaraRadera
 4. Gokväll tjejen med nya brallorna!

  Trött så jag vet nästan inte vad jag heter men ville bara inom och önska godnatt.

  Få se om jag pallar hålla mig vid medvetande tills super talent. Hörs kram

  SvaraRadera
 5. Jag har länge förvånats över att inte kameler är ett vanligt djur i vårt land, ja i alla länder. Det kan ju användas till allt, som riddjur, dragdjur, mjölkproducent, köttdjur och ullproducent.
  Däremot verkar det underligt att kalla ett köpcentrum för Giraffen, men det torde väl finnas någon logisk förklaring till det.
  Så nu kan vi förvänta oss att det dyker upp finfina fågelbilder som du lyckats ta från ditt gömställe. Lycka till med det!

  SvaraRadera