onsdag 28 september 2011

Öland ligger i startgroparna

Nu är det nära! Hela Öland är smyckat med halmbalar, pumpor och installationer av alla slag. Ungdjuren i sin hage tittar förvånat på de jättelamm som plötsligt står där på andra sidan vägen. Ser jag dubbelt? Borgholms gamla slottsruin står kvar på sitt vanliga ställe vid vattnet men har fått en spegelbild längre upp på land. Och jag skriver, gör skyltar, paketerar, klipper, klistrar, talar i telefonen, funderar, planerar mat för kommande gäster och sorterar foton till min fotoutställning

5 kommentarer:

 1. Stort lycka till!

  Karinkram!

  SvaraRadera
 2. Va härligt med alla pumporna i höstens vackra färger.
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Tur... för nu är säkert husbilarna påväg ;-)

  Full fart jag t.om djuren ser förvånade eller är de kanske förväntansfulla. Missade dig på nyhetsinslag från Öland idag, men du höll dig kanske i bakgrunden hellre bakom kameran än framför ;-)

  Ha nu så kul Kramar från Ingela som var glad att du tagit dig tid att besöka mig. Man kan ju inte annat än undra då samma personer besöker en ibland var 20 minut. Så intressant vill jag inte vara.

  SvaraRadera
 4. Samtidigt som jag är glad över att vår "fest" redan är avklarad, så är jag lite avundsjunk på dej. Det är ju allt det här "före" som får mej att gå i spinn ;o))

  Men jag ska faktist vara med på en marknad på söndag, den stora Strömmingsmarknaden i Helsingfors. Blev tillfrågad av en granne om jag hade möjlighet att hjälpa till, och när jag nu av en händelse befinner mej där kunde jag inte säga nej. Och om sanningen ska fram så tycker jag att det ska bli skit kul.... (ursäkta min franska *ler*)

  SvaraRadera
 5. Hejsan!
  Och en annan flyr ön, nej men jag ska krama en liten ettåring. Nästa år ska jag åter gå vilse i majsfältet, men då ska jag ha bättre ficklampa. Förstår att ni har fullt upp och hoppas vädret blir fint hos er. Ha det gott, Karina.

  SvaraRadera