onsdag 7 september 2011

Champagnefrukost och annat


Vi fick en solig dag med våra gäster i går. Maken var i sitt esse och berättade och pekade och visade på kartan. Längst ut på norra udden såg vi plötsligt något märkligt. En frukost stod framdukad alldeles bredvid fyren. Diskret tog jag en suddig bild på det lyckliga paret som så småningom anlände. Nygifta? Vi vet inte. Det kanske var ett frieri. Vi tog en titt på vår vackra Bödabukt där till och med hunden tyckte det var kul. Inga solbadande gäster på stranden men en sista vadande turist syntes långt borta. I dag regnar det och blåser men det ska enligt expertisen klarna upp efter lunch så då fortsätter vår guidning.

5 kommentarer:

 1. God Morgon!
  Vi har minsann precis samma väder här, blåst och regn, 13 grader varmt. Hoppas det stämmer med prognosen så det klarnar upp åt er och era gäster.
  Ha en trevlig dag!
  Kram / Eva

  SvaraRadera
 2. Härliga bilder! Det gäller att ta tillvara på de fina dagarna nu, de dagarna är snart lätträkneliga nu när vi är inne i september.
  Må väl!
  /Ingemar

  SvaraRadera
 3. När jag såg bilderna trodde jag att det var ni och gästerna som skulle avnjuta allt det goda, men så var det inte alltså. Charmigt oavsett vad det handlar om.

  SvaraRadera
 4. Att dras med av vackert väder och utflyktsyra är inte speciellt svårt. Endast jyckarna som bryr sig föga ;-)

  SvaraRadera
 5. Bilderna är så fina !!

  Kram
  Anci

  SvaraRadera