lördag 17 september 2011

Solnedgång


I går kväll var det en fantastisk solnedgång. Det började visserligen kännas lite svalare i luften och i morse stod termometern på + fem grader, men vackert var det! Vi klarade den här natten också utan frost och höstblommorna är lika prunkande idag som de var i går. Lilla mamma, snart 90 år, har fått lägenhet i servicehus så nu får vi planera om i almanackorna och hjälpa till med flytt i mitten av nästa månad. Hon är glad som en lärka i telefonen och slipper äntligen gruva sig för planerat stambyte med toaletter på gården i två månader under vintern i hennes nuvarande hyreslägenhet.

6 kommentarer:

 1. Wow, liksom! Det är något med solens ned- och uppgångar som trollbinder, visst är det? Det jag kommer att minnas allra bästa från fjolårets veckor på Madeira är just dessa. Jag hade kunnat sitta huur länge som helst på vår balkong och bara njutit av sceneriet. Men nu torde det vara bevisat: man behöver inte förflytta sig långt ut i Atlanten. Östersjön går preciis lika bra! :oD

  Grattis till mammas ny boende! Det blir skönt både för henne och för dig, och att veta att en åldrig förälder får det välordnat och tryggt är något att vara tacksam för.

  SvaraRadera
 2. Vilka vackra bilder. Va skönt för din mor att få flytta och slippa bekymmer med det ena o det andra och bara det att få "folk" omkring sig är ju en trygghet.
  Ha det fint!
  Kram / Eva

  SvaraRadera
 3. Härligt med vackra solnedgångar, som verkar bli vackrare ju kallare det är - och man kan ju faktiskt linda in sig i plädar, slå på infravärmen och fortfarande NJUTA av sköna kvällar!
  Skönt för dig och för lilla mamma att hon tycker att det är skönt att flytta. Det kan ju ibland vara lite jobbigt mentalt i den åldern!
  TREVLIG HELG
  Susie

  SvaraRadera
 4. Vilka vackra bilder!!! Sol och vatten vilken kombination!

  Vad skönt att din mamma känner sig nöjd med lösningen! Det betyder mycket, liksom att man får hjälp och stöd och slipper att känna sig ensam i allt detta. Att flytta är också jobbigt! Kram Ingela

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Vilka vackra bilder på solnedgången. Här på västkusten har vi nästan haft frost några nätter på rad. Dagen det "nyper till" kommer närmare och närmare nu såklart. Underbart för din mamma att hon gläds åt flytten
  Ha en fin lördagskväll!
  /Ingemar

  SvaraRadera
 6. Underbart vackra bilder! Det är nåt speciellt med havet, nästan magiskt! Skönt för din mamma att få flytta och slippa strulet med stambyte!
  Ha en skön helg!
  Margot

  SvaraRadera