lördag 3 september 2011

Och så var det lördag igen


Vackert väder har vi idag också och jag ska passa på att hänga ut en maskin tvätt. Solen står lite lägre nu och färgar de vackra bären på körsbärsbenveden och rönnbärsträden så de lyser inbjudande. Det nya matbordet står på plats men de medföljande extraskivorna passade inte i sina spår så personal från butiken kommer hit nästa vecka och tittar på problemet.Men nu räcker matplatserna till om vi får oväntat besök! Trevlig helg till alla!

3 kommentarer:

 1. Så typiskt att det int eblir helt rätt från början..... Hursomhelst blir det nog jättebra med nya möblemanget, antar att det kommer bildbevis ;-)
  Ha en skön helg, här skiner solen för fullt och det skall målas garage - äntligen hittat en bra grå nyans :-). synd bara att sonen som skulle hjälpa till är sjuk, nåja det är ju "bara" ett garage så det fixar jag nog ändå

  SvaraRadera
 2. He3j på dej Kerstin ser att gästerna redan står i farstun... frågan är om bordet räcker utan utdragsskivor...?... Men å andra sidan ser det ut som om de har väntat ett slag så en stund till varken gör till eller ifrån ;-)

  Är det inte det ena så är det det andra... dags att måla garaget?

  Fint som snus ska det bli!

  Kram Ingela

  Benved så vackert!!!

  SvaraRadera
 3. Men den stora och bortskämda släkten så behöver du nog flera bord med många iläggsskivor!

  SvaraRadera