onsdag 31 augusti 2011

Glad som en lärka


Vad härligt det var att få beröm av tandläkaren! Vi hade hela, rena tänder båda två så det var kanske värt den där tusenlappen som det kostade oss att få det bekräftat. I dag ska vi på utflykt till Kalmar och uträtta lite ärenden. Maken ska på körresa utomlands och måste ha ett par snygga mörka byxor och själv ska jag titta efter ett camoflagetält. Ja, nu menar jag inte en ny klänning utan faktiskt ett litet tält som man kan gömma sig i för att fåglarna ska komma nära.


I trädgården trivs alla ettåringarna i det fuktiga vädret, hoppas att frosten dröjer minst en månad till. De skuttande bakdelarna på två äppeltjuvar skymtar på den hastiga bild jag fick från en granntomt.

8 kommentarer:

 1. Fina bilder och grattis till fina tänder också!:)
  Ni bor verkligen vackert!

  Karinkram!

  SvaraRadera
 2. Godmorgon Kerstin!

  Skönt att ha det gjort med tandläkaren, desto bättre med beröm. Tänka att det ändå kostar 1000 kronor, ofattbart om du frågar mig.

  Lycka till med affärerna, det kan ju vara rätt kul det också ibland... åtminstone om man hittar det man är ute efter.

  Kram Ingela

  SvaraRadera
 3. Herregud ... 500 pix per person för en vanlig undersökning?! Det är ju inte klokt. För så där över hövan många minuter tog det väl inte att få garnityren besiktade?

  Dina kamouflagenätsinköpsplaner (fint ord det där!) fick mig av någon anledning att tänka på virkning. Fast att virka sig ett gömsle är kanske ändå något av överkurs ;o) Hoppas du hittar vad du söker!

  SvaraRadera
 4. Grattis till justa pluggar! ;-)

  Gömsletips...tredje fr vänster är det jag har:
  http://www.atphototech.se/kamouflage-c-132-5.aspx

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Instämmer som vanligt i kören som i detta fall gäller det både tänder och bilder.
  Ha det gott!
  /Ingemar

  SvaraRadera
 6. Jag skrattade gott när du skrev det där om kamouflagetält - jag var faktiskt inne på en klänning! Det säger ju en hel del om hur jag ser ut!! *fniss*
  Det där med tänder är ju väldans känsligt, men nu när jag skaffat mig en BRA tandläkare på ön känner jag mig mycket nöjd. Ska tillbaka den 20 och få kronan till min sönderbitna tand.

  SvaraRadera
 7. Hejsan!
  Min dotter tycker att en av mina klänningar ser ut som städrock och det passar ju damen bra "ler". Gillar den skarpt och har på mig den nu så alla ska se hur vacker en städrock kan vara bara den sitter på en vacker dam.....Synd på tusingen men å andra sidan sparade du säkert in ett flertal om du haft hål. Det är lite vartannatväder men det blir nog inga barbenta utflykter längre. Läste tidningen och vad roligt att det ska tändas i flera hamner och lite höstavslut innan skördefesten tar vid. Ha det gott, Karina.

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Trevligt med lite beröm vid tandläkarbesöket, det är en lagom otrevlig grej ändå och man kan väl förtjäna lite uppmuntran :)
  Fina blommor och fint trädgårdsbesök!
  Må gott1! /Bea

  SvaraRadera