onsdag 24 augusti 2011

Ännu en vacker dag


Det blir mycket tjat nu om de här härliga sensommardagarna. I går var det en sådan dag med en magnifik solnedgång på kvällskvisten. Havet glittrade och stenarna fick en ton av rosa. Tidigare under dagen var det svalmöte på mitt tak. Ladusvalorna vilade upp sig och njöt av värmen mellan flygturerna efter insekter. Flockarna av svalor och sädesärlor blir större och större nu och snart försvinner de iväg Trist förstås men desto roligare när de är tillbaks igen i april. Visst är det mysigt med våra växlande årstider där det händer något hela tiden.

6 kommentarer:

 1. Ja, fast tjatigt, tycker du det? Själv tyckte jag att regnet i somras blev tjatigare. Härliga fågelbilder!

  Idag är det min lediga dag och jag ligger så att säga i startbloggen än har skottet inte gått. Förväntar mig att det fina vädret fortsätter... det hade passat bra till dagens aktiviteter... än ser det rätt mörkt ut, men jag hoppas!

  Ha det gott min vän kram Ingela

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att det är legalt att tjata om underbara ting:D! En suveränt fin fågelbild, den sista i raden.

  Karinkram!

  SvaraRadera
 3. Lyllo dig lyckans ost...som får vara där i sensommar HAVET-Öland...härliga foton som vanligt..inge tjat..i så fall ett bra tjat..Kram Karina

  SvaraRadera
 4. Här har det oxå varit två underbara sommardagar, härligt.
  Hoppas det fortsätter så.
  KRAM
  Eva

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Det kan inte bli tjatigt. Det gäller att ta vara på dessa dagar man vet ju aldrig hur många de blir. Tillslut så kommer de inte mer... Vi går ju mot både höst och vinter.
  Må väl
  /Ingemar

  SvaraRadera
 6. Hejsan!
  Visst skiter det sig ibland men i år har mina pelargoner verkligen skött sig bra. Köpte småskott från Odla.nu och de är stora och fina fast: de får vatten genaom slang och iskallt, har en fläkt som sprutar ut kalluft. Alltså så tror jag på en hård behandling nav allt i trädgården och inte dutta med ljunnet regnvatten som man sparar "ler". Nej det är nog bara tur men stegen är vackert grön och bara några blad och utblommade kvistar är bortplockade, eller kan det vara nässelgödningen som ger mig vackert i krukorna omkring mig. Vackra bilder som alltid uppifrån dig och Ha det gott, Karina.

  SvaraRadera