måndag 8 augusti 2011

Övergångsställe


Vi fick stanna mitt på vägen igår. En tvillingmamma med sina ungar skulle gå över. Jäklar tänkte jag, det blir inga bilder genom vår gamla repiga vindruta. Men så såg det ut som om geten parkerade sina ungar tio meter in från vägen för att själv gå  vidare och kolla om kusten var klar. De stod där snällt och väntade tills mamma kallade någonstans ifrån. Då skuttade de snabbt vidare.

9 kommentarer:

 1. En jättefin sistabild av tvillingarna:D.

  Karinkram!

  SvaraRadera
 2. Gulligt! Men hallå, var ser de övergångsstället, eller de har ett eget?

  Nyffe på ert nya projekt! Skrattade gott åt lösa trådar och motståndskraft ;-)

  Pigga morgonkramar från Ingela

  SvaraRadera
 3. Tur för dig och dom att du hann stanna. Söta är dom, vad det nu är för några. Hjortar? Men det var stor skillnad i storlek tycker jag, men det kanske det alltid är.

  SvaraRadera
 4. Vilka sötnosar och duktiga som väntade på mamma Bambis klarsignal. /Anette

  SvaraRadera
 5. Vad fina de är med sina rådjursögon!! Tur du hade kameran på språng och var snabb där...jag ser dem oftast på långt håll...ibland skönt det också när man är ute och far på snabba vägar..kram Karina

  SvaraRadera
 6. Vilka härliga bilder, socker sött så det förslår. Det går aldrig titta sig mätt på dessa små rådjur.
  Må väl
  /Ingemar

  SvaraRadera
 7. Huva, här har det varit mycket den senaste veckan. Herreminje, jag har ju inte alls hunnit med att titta in hos min bloggkompisar! :o/ Du har hunnit med många inlägg under tiden, men jag får nöja mig med att kommentera det här senaste.

  Vilken tur du hade som hann få upp kameran och fånga rådjuren på bild, hörru! Ju längre tiden går och ju fler gånger jag själv försöker mig på att fota fåglar, desto mer inser jag att du måste ha en reaktionsförmåga utöver det vanliga och ett avtryckarfinger i klass med Billy the Kids. Jag fattar inte hur du lyckas få en hel fågel med på bild ... Stjärtbilder har jag hur många som helst. Och såna med blå, tomma himlar :o(

  SvaraRadera
 8. Nydelig!
  Det er så mange fine dyr å se langs veien. På vår reise gjennom Nord - Sverige i sommer så vi mange forskjellige dyr, men ikke om jeg klarte å fotografere. Du har virkelig fått noen blinkskudd her.

  SvaraRadera