onsdag 8 juni 2011

BlågultHär på Öland börjar torkan verkligen bli ett bekymmer nu men vi har blivit lovade ett regnområde till natten. Hoppas att det är rätt prognos från SMHI. Nationaldagen firades med pompa och ståt på Skäftekärr där nästan 400 personer samlats i den vackra parken. Kören Chorus Mixtus, klädda i blått och gult underhöll. Det var jubileumstal, nationaldagstal och flagg- och fanutdelning bland annat till de stolta tjejerna i en ridklubb och till Naturum Trollskogen. Kanske lite långtråkigt för de allra yngsta som föredrog att roa sig med papper och penna. I går var vi fullt sysselsatta hela dagen med dödsboet i Borgholm men jag hann ändå köpa en clematis och en klätterros. Mer om det när de har kommit på plats i trädgården.

4 kommentarer:

 1. Hej på dej Kerstin!

  Tillbaka igen och jag ser att du har haft en hel del trevligt för dig... nationaldagsfirandet ser väldigt festligt ut! Vet faktiskt inte riktigt hur det firades här i Åhus... bara i Paradiset och i år har vi inte ens en fasadflagga... rätt dåligt faktiskt.

  Lycka till med planteringen :-)... här har det regnat i natt... kanske är det påväg till dig? Kram Ingela

  SvaraRadera
 2. Ja, det är mycket nu, men njut lite av försommaren oxå.
  Kramar
  Eva

  SvaraRadera
 3. Ser ut som om dere hadde en fin nasjonaldag. Bra at det var fint vær da ihvertfall, så får vi håpe at du får litt regn snart.
  Ha en fin dag:)

  SvaraRadera
 4. Jeg har hørt at nasjonaldagen nesten ikke feires i Sverige. Men det ser ut som dere på Öland feirer iallefall. Godt at dere hadde fint vær og en hyggelig feiring.

  SvaraRadera