tisdag 10 januari 2012

SkumbadEn sådan här dag med grått och lite småkyligt väder, längtar jag efter ett härligt, varmt skumbad, som kanske också skulle mjuka upp de nu kliande ärren efter min operation. Men eftersom badkar saknas i mitt badrum får jag nöja mig med bilder på skum och kompensera med mjuk olivtvål och varm duschstråle. I dag ska jag till optikern och prova ut nya glasögon efter missödet med de gamla. Jag hade gärna klippt håret innan dess men tyvärr har frisören stängt över helgerna och öppnar först i morgon. Jag får försöka tänka mig en kortare frisyr när jag provar nya bågar. Nu ska jag damma av handväskan, plocka fram stadskappan ur garderoben  och och sätta fart mot Borgholm!

6 kommentarer:

 1. Lycka till med besöket och glasögonen !
  Har ni sommar på Öland ? Stranden ser härlig ut :)

  Kram
  Anci

  SvaraRadera
 2. Du måste ta en bild och visa dom nya glasögonen sen!
  Jag har glasögon som förminskar på långt håll och läser utan glasögon, men jag skulle aldrig klara mig utan längre än några minuter - allt längre bort än en meter blir enormt suddigt. med dom på ser jag däremot som en hök *fniss*. Så när jag åker på semester t.ex. har jag alltid mina gamla glasögon med mig för säkerhets skull. Men dom är alltid lite för starka eftersom jag får svagare och svagare glas ju äldre jag blir!!
  Underbara bilder i förra inlägget, undrar just om Santos är en "badhund". Tror dock inte det, han går omvägar runt vattenpölar.

  SvaraRadera
 3. Hej på dej Kerstin!

  Olivtvål använder jag också dagligen. Visst är det skönt! Och så snöar jag ofta in på olika dofter och den här doften passar mitt luktsinne.

  Tror att jag hade fått abstinens utan både kar (och karl också för den delen ;-)

  Hoppas du fick dina ögon på försäkringen, annars är det ju ett nödvändigt ont. Kan ju vara lite kul också att förnya sig.. kanske... Kram till dig från mig

  SvaraRadera
 4. Såg din blogg om den gamla kyrkan; Den berörde!

  Margareta

  SvaraRadera
 5. Ah, nya glasögon ... det borde jag absolut skaffa själv. Sedan ett bra tag sitter mina mer uppe på skallen än på nosen - eller blir förlagda någonstans i "Rucklet", eftersom de ändå inte gör någon nytta. Men priset för nya brillor här på Åland är hiskeligt, så jag får försöka arrangera en glasögonresa till svenska fastlandet längre fram på vårkanten.

  Olivtvål har även jag i duschen! Och en pumpflaska med detsamma i flytande form stående på diskbänken. Oliver, i alla former, är hälsan själv och var f.ö. den enda "ansiktskräm" min mamma någonsin använde :o)

  SvaraRadera
 6. HEJ !
  Visst kan man sakna badkar ibland ( det gör även jag ) och då helst vintertid då man gärna skulle krypa ned i ett VARMT bad.
  Lycka till med glasögonköpet!
  KRAM
  Eva

  SvaraRadera