onsdag 30 juli 2014

Vatten och fukt men ändå torrt


Allting kladdar! Det är fuktigt så bordduken ute dryper av vatten och kläderna klibbar fast. Och ändå är det torrt så växterna slokar.


Fåglarna trängs vid dammen och de sitter och flämtar med öppna näbbar i värmen.


Men i dag kan det slå om! Just nu är det svarta moln på himlen, åskan mullrar ute från havet och under min stol vid datorn ligger hunden och darrar, åskrädd som hon är. Jag hade tänkt klara av en del skrivarbete i dag men får nog snart dra ut alla sladdar för att inte riskera en datorkrasch.

3 kommentarer:

 1. Här väntar vi också på väderomslag...och idag tänkte vi att det blir mulet men så alldeles nyss så bröt solstrålar igenom och det blir nog en varm dag i dag med...men snart så...två dagar med Yanni och det har gått över förväntan bra...katterna har nosat på varandra...avvaktande men inget bråk i alla fall...Yanni har legat hos mig i natt med huvudet på min kind...så gosigt och mysigt trots att det var en aning svettigt men det kan man ta när det gäller en sån där gullig liten sötis! :-)
  Idag? Tja...blir nog hemma hela dagen...i det här vädret vill man ju inte ut...varmt o kletigt...nä...sitta vid datorn och fläkten bredvid är grejen!
  Ha en fin dag!
  Steffe

  SvaraRadera
 2. Här kommer det inga mörka moln, inget regn
  men några grader svalare bara 28 nu , både ute och inne.

  SvaraRadera
 3. Det har varit lika kladdigt hos oss idag. Hängde ut tvätt igår men den var fortfarande lite fuktig idag så den fick torka inomhus. Men, som sagt, snart är det höst och klart och kallt!
  Kram från Ingrid

  SvaraRadera