måndag 7 juli 2014

Sensommar redan?


Visst kan man känna sig lite dimmig ibland tidigt på morgonen, men den här gången gick det inte över när jag gnuggade mig i ögonen. Det var dimma ute trots det riktigt torra vädret.


Över ängen på grannens tomt dansade älvorna och småfåglarna tycktes uppskatta värmen och den fuktiga luften. De bjöd på ett extranummer efter den avslutade vårkonserten.


Kanske skönt med lite morgonfukt både för växter och djur inför den varma dag som väntas i dag.3 kommentarer:

 1. DET STÄMMER, DET SKULLE BLI DIMMIGT, MEN VISST ÄR DET SÅ, VÄDRET ÄR JU SÅ OLIKA VARJE DAG. HÄR ÄR JÄTTEVARMT I DAG, TYCKER JAG. GNÄLL,GNÄLL FÖRLÅT.
  KRAM FRÅN HAJAN

  SvaraRadera
 2. Så vackra bilder! Det är nog bra med lite fukt för växterna - här vattnar jag i ett kör. Det är ju både varmt och lite blåsigt.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ja, huja, det är ingen ordning på vädret alls den här sommaren! Ena dagen får man gå med långärmat och -bent, med dunjacka på kvällen. Den andra gassar solen från en klarblå himmel och temperaturen i skuggan klättrar över +25.

  Idag är det en sån dag här i Mariehamn, så jag hålls f.n. inomhus och flämtar i den ovana värmen. Aldrig är det "lagom" nuförtiden ... Men pga den rådande väderleken kom jag mig idag äntligen för att skaffa såna där solglasögon av modellen trä-över-dina-vanliga-brillor, som jag varit i behov av i flera år redan men varit för snål för att kosta på mig.

  SvaraRadera