tisdag 14 februari 2012

Sol och fruset hav

Ni får stå ut med mina skildringar från kusten. I går besökte vi Källa hamn och njöt i solskenet av den vackra utsikten och miljön runt omkring oss. Vi lyssnade till sångsvanarnas vårsånger och såg ett par sälar som sakta gungade på varsitt isflak. Hem igen för en snabb lunch och så ut på nytt. Det gäller att ta vara på alla ljusa timmar som vi har sådan brist på efter den mörka tiden som passerat. I dag är det lite snöfall på gång och då får det bli skrivarbete hemma. Det är ju årsmötenas och verksamhetsberättelsernas glada tid nu och mycket att göra i samband med det. Och så, förstås, ett symboliskt hjärta till mina besökare i dag på alla hjärtans dag, precis som alla andra dagar.

5 kommentarer:

 1. Jeg liker dine skildringer fra kysten. Det er fint å lese og du har nydelige bilder.
  Har dere virkelig så pass med snø på Öland nå?

  SvaraRadera
 2. " Stå ut"!? Bilderna är så fina och gör en jättesugen på en prommis, men här är det grått och riska för snö...och vansinnigt halt...så jag håller mig nog inne för säkerhets skull. Har fortfarande ont i benet som numera ser väldans färgglatt och kul ut!

  SvaraRadera
 3. Ingen som helst konst att stå ut! Det är en livsnödvändighet att titta in på din blogg och njuta av allt det vackra som bjuds.

  En fin Alla Hjärtansdag önskas
  Kram
  Karin

  SvaraRadera
 4. Tack för alla inlägg du har. Jag gillar verkligen Öland och när du skriver så fint så får jag en glimt av hur det är hos er.. Saknar ön när jag inte är där. Många frusna hälsningar fr Eija Wikström, Kalix

  SvaraRadera
 5. Här var domherren och åt i morse och som vi brukar säga nu blir det snöväder när han kommer till fågelbordet. Och mycket riktigt NU snöar det rätt kraftigt här.
  Ha det fint!
  KRAM
  Eva

  SvaraRadera