fredag 24 februari 2012

Det blåser
Här får man ta spjärn mot vindarna och hålla ett stadigt tag i tubkikaren. Vanligt Ölandsväder alltså. I går var jag ute och njöt av vindkraft, vattenkraft och solvärme. Tänk om vi på ett enkelt sätt kunde ta vara på all energi runt omkring oss och slippa de fula byggnaderna med hotande innehåll som jag ser tvärs över sundet i Oskarshamn. Jag fick ett trevligt mail i går från min fd arbetskamrat Ewa, som vid sidan av sitt ordinarie arbete också är fotograf. Hon har varit ute och rest i Afrika och tagit mängder av vackra bilder på både djur och människor. Har du en stund över kan du gå in och titta på  http://ewathalin.se/gallery/Tanzania/

4 kommentarer:

 1. Naturlig energi är att föredra framom "lådkraften" som du ser på andra sidan. Ni som har så mycket av den varan också. Vindmöllor är bara vackra. Vi har rätt många här hos oss just nu, men det kan bli ännu flere.
  Så många svanar och så vackra bilder.
  Ha en fin fredag!
  Kram
  Karin

  SvaraRadera
 2. Underbara bilder både från Afrika och Öland !

  Ha en skön helg !!

  Kram
  Anci

  SvaraRadera
 3. Wow, vilka bilder! Blev speciellt imponerad av dom fantastiskt färggranna fåglarna (du som gillar fåglar måste ha blivit vansinnigt avundsjuk) och så dom färggranna stambilderna. Förmodligen för att man behöver få se lite färg nu, är trött på svart/vitt!

  SvaraRadera
 4. Om det gör! Här också! Tar i för kung och fosterland... kanske med tanke på tillökelsen i kungahuset ;-)

  Nu ska jag kolla på Afrikabilderna innan det det vankas kaffe och besök i Furuboda bassängen ;-)

  Trevlig helg kram Ingela

  SvaraRadera