onsdag 8 februari 2012

Isdans

I Borgholms hamn håller man en vak öppen under vintern för att hjälpa sjöfåglarna när kylan slår till. Både kommunen och allmänheten hjälper också till med lämplig mat till alla hungriga bevingade varelser. I går när jag var där, var det inte så mycket fåglar på plats men några fina bilder fick jag ändå. En härlig stadsrunda blev det också! In och ut hos optiker, konditori, teaffär, bokhandel, apotek, skoaffär, Lavendel klädbutik och lantmännen. Sedan var vi nöjda med stadslivet för den här gången och begav oss hemåt med fullastad bil. På hemvägen saktade vi ner lite och tittade på kamelerna som stod och njöt av den bleka vintersolen.

4 kommentarer:

 1. Kameler..? På Öland? Nog för att ni är längre söderut än vi, men ... Har ni palmer också? Haha!

  Finns det förresten något sorgligare att beskåda än t.ex. en svan som frusit fast i isen? Fy, att gå ett sådant öde till mötes :o(

  SvaraRadera
 2. Gokväll Kerstin! Trevlig runda ni var på igår. Då fick ni en massa input med hem i bagaget!

  Läckra bilder. Kan undras om de inte har chans att ta hem segern både fotona och Isdansparen!

  Kram Ingela

  SvaraRadera
 3. Hejsan!

  Jaha, vi tar varsin dag och flänger runt i affärerna, för i måndags var det min tur "ler". Månne ni provade på semlorna på kondiset. De sa att de hade glutenfria så nästa måndag får det bli en till lunch. Härlig dans och ha det gott, Karina.

  SvaraRadera
 4. Kamelhår lär ju vara bland det varmaste som finns, så dom klarar sig nog bra. Jag har i många år, sen vi bodde i Saudi, undrat varför vi inte har kameler här i Sverige, förutom i djurparker. Det måste vara världens allsidigaste husdjur. Du kan rida på dom, ha dom som dragdjur, mjölka dom, äta dom och använda deras ull.Till och med använda dom i kapplöpningar.

  Jättefina fågelbilder har du tagit. Igen.

  SvaraRadera