fredag 10 februari 2012

Naturkonst


Även om jag föredrar +22 i vattnet, kan jag inte låta bli att fascineras av alla vackra formationer som isen bildar. Stenarna vid strandkanten är glaserade med is och har fått vackra kjolar av det uppstänkande vattnet. Vi åker sakta utmed kustvägen och ser på naturens konstutställning, helt i klass med konstnärerna i Glasriket. På en sten sitter en havsörn och spanar ut över vattnet och tunga vingslag långt borta visar att han inte är ensam. Ännu en örn kommer flygande och skrämmer upp sjöfåglarna. I dag är det fredagshandling som gäller och jag ska leta i Mat-Tinas böcker efter något annorlunda att laga till. Jag känner att jag behöver inspiration och omväxling i dieten.

3 kommentarer:

 1. Vackra konstverk naturen gör åt oss!

  SvaraRadera
 2. Snökristaller och isformationer är oerhört fascinerande; man blir liksom mållös över hur vacker världen ändå kan vara mitt i all bedrövelse och allt elände.

  Precis som du lider jag av matlagningslågvatten. Jag får nog ta och göra som du och söka inspiraton i kokböckerna. Men först en inventering av frysen, så jag vet vad jag har att jobba med :o)

  Trevligt, iskallt veckoslut!! ;o)

  SvaraRadera
 3. Så vackra bilder - och dom med örnarna visar hur otroligt imponerande naturen kan vara!

  SvaraRadera