onsdag 22 februari 2012

Nu vill jag inte gå in

Nu börjar den här tiden, då städning och annat onödigt får vänta och naturen är högprioriterad. Man kan inte  slita sig från talgoxarnas vårsång, sångsvanarnas småprat och rop, isflakens knirkande och ljudet av hundratals fågelvingar, när en flock änder eller knipor lyfter och byter plats från en råk till en annan. Vår är det när temperaturen inte sjunkit under nollan under sju dygn i sträck säger SMHI. Vi är väldigt nära nu!

5 kommentarer:

 1. Ja visst är det härligt!

  Städning, ja den får vänta här också. Strax tänker jag dyka i strykkorgen nu är jag bra nära slå i botten. Förmodligen är det högst tillfälligt... men ändå!

  Hoppas att du får en härlig dag (!), själv ska jag träffa systrarna i vattenriket :-)

  Kram Ingela

  SvaraRadera
 2. Åh vilken tid av fågelkonserter..de allra vackraste musikanter man kan tänka sig..strunta i städning..helt klart..Kram

  SvaraRadera
 3. Verkligen underbart att leva på Öland! Som tar emot vårens budbärare först!

  margareta

  SvaraRadera
 4. Så vackert och så mycket barmark! Här är det fortfarande alldeles för mycket snö - eller is kanske jag ska säga - så jag vill knappt gå ut av rädsla för att slå mig igen!!

  SvaraRadera
 5. Det förstår jag att det lockar att vara utomhus när det börjar se ut så där på backen. Vi har haft några milda dagar, men antingen har det blåst och drivit eller så har det snöat. Lite takras är alltid en början. Ja det är snön på taken som rasar ner, inte själva taken, tack och lov.

  SvaraRadera