lördag 2 april 2011

Sol och bad i Böda
I går satt årets första sädesärla och vippade med stjärten på grannens TV-antenn. För oss gick dagen mest åt till att pyssla med den nya frysen och kylen. Det är inte bara att ställa in dem och sätta i sladden. Nej, de ska stå rakt så det inte uppstår konstiga vibrationsljud och det är inte det lättaste i ett gammalt hus som är lite snett och vint här och var. Det blev mycket mätande med vattenpasset och skruvande på fötterna innan det blev klart. Under tiden badade grönsiskorna i dammen och njöt av alla plusgrader. Till och med fiskarna kom upp till ytan och ställde sig en stund i solvärmen intill dammens kant. Trevlig lördag till er alla!

6 kommentarer:

 1. Så skönt badandet ser ut:)

  Trevlig lördag även till dig!

  SvaraRadera
 2. Härliga bilder som vanligt.

  Visst är det kinkigt med dom moderna maskinerna, men ack så ljuvligt när man inte behöver frosta ur dom.. Bara att tuta och köra. ;o)

  SvaraRadera
 3. Åh vad skönt det såg ut - man är riktigt avundsjuk!
  TREVLIG HELG
  Susie

  SvaraRadera
 4. Hej på dej Kerstin! Härliga bilder idag också grönsiskorna njuter i fulla drag det syns! Mycket... men kärt jobb med nya köksmaskiner.

  Vi har varit ute med grovarbete på förmiddagen. Varmt och skönt, men ingen sol.

  Få se hur det blir imorgon.

  kram Ingela

  SvaraRadera
 5. åh..va vårligt det är där hos dig!! "dina" fåglar är så söta som vanligt...tänk fiskarna vaknade också..härligt..Böda...ja i sommar ska det besökas en vecka!! Fiiiiiiiiiiint....bara litt för mkt folk..

  SvaraRadera
 6. Helledudane, en så söt siska! Jag tror bannemig jag måste skaffa mig en fågelbok och en liten kikare och börja plugga in mig på lite fler sorter.

  Har era firrar övervintrat i dammen eller har ni haft dem inne i akvarium över vintern?

  SvaraRadera