onsdag 27 april 2011

Några droppar regn

I dag vaknade vi av att några regnstänk landade på fönsterrutan men det ser ut att bli ett kortvarigt regn. Grannens hästar busar våryra i hagen och sätter av i galopp. Skönt med lite svalare väder efter gårdagens sommarvärme, tycker de säkert. Nu lyser det blått i alla hagar. Pärlhyacinter, doftvioler och scilla trängs med några kvarvarande blåsippor och de första gullvivorna börjar slå ut. Våra nya gäster har anlänt och vi får se vad vi hittar på under dagen.

5 kommentarer:

 1. VACKERT, HÄRLIGT, HÄRLIGT! Och man kan inte annat än njuta i fulla drag! Ha det nu så gott och mysigt med vännerna! Kram Ingela

  SvaraRadera
 2. Härlig bild av hästarna. Man kan se hur de njuter:). Här fick vi fem droppar ungefär.

  SvaraRadera
 3. Fina hästar i grannens hage...trevlig syn när de ser så där glada ut...inge regn hos mig..vackra blommor..överallt..härlig tillvaro...
  kram Karina

  SvaraRadera
 4. Jag saknar hästar i vår by. En mjölkbonde har vi, så kor ser vi sommartid, men konstigt nog är det ingen som har någon häst.
  Vi fick några regnstänk natten till tisdagen me jag ser att det mulnar på nu så det kanske blir några i natt också.

  SvaraRadera
 5. Vafalls!? Blommar forsythian hos dig??? Hos mig syns det inte ens en gulskiftning ännu :o/ Ännu ligger ni m.a.o. en bit före oss, era Ölandsbanditer! ;o)

  SvaraRadera