fredag 8 juli 2011

Godisrunda i trädgården

Nu börjar den härliga tiden på året då man kan få sitt godisbehov tillfredsställt genom en promenad i trädgården. Smultron och jordgubbar har ju funnits en tid och i år är det ovanligt gott om smultron. Nu börjar det lysa rött i körsbärsträdet och hallonen mognar fortare än jag hinner äta. I går smakade jag på det första mogna fikonet. Krusbären är ganska små på grund av torkan men de börjar ändå bli riktigt goda. Huset börjar bli färdigmålat och vi är riktigt nöjda med färgsättningen.Trevlig fredag till er alla!

7 kommentarer:

 1. Härligt med en godisträdgård! Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 2. Mums, mums!
  Ha en underbar fredag!
  /Ingemar

  SvaraRadera
 3. Husets färger är jättefina, skönt att ni snart är klara för det är ett riktigt "hästjobb" att måla om hus.Vi är också snart helt klara med vårt hus , bara lite kvar på farstukvisten.
  Ha det fint!!!
  Kram
  EVA

  SvaraRadera
 4. Halloj! Ja det verkar vara rikligt med bär i år, fåglarna kalasar på misplarnas bär. Ser själv fram emot bigarråerna som kanske är klara idag, vi får se. Vad duktiga ni är med målningen, vårt har stiltje nu för inte mer jag kan göra för tillfället. Kul att kompressorn på värmepannan lagt av. Det blir ett dyrt kalas :-( Men samtidigt inte mycket att göra åt. Ha det gott själv Kerstin Kram Ingela

  SvaraRadera
 5. Härligt, jag antar att du har fikon i växthuset? Vilken sort klarar vintrarna här i Norden?

  undrar Karin
  kram!:)

  SvaraRadera
 6. Snygg färgsättning...gillar!!

  Steffe

  SvaraRadera
 7. Hejsan!
  ja äntligen börjar allt bli moget, men mannen är hopplöst före. Går och tänker att det där ska jag ta i morgon då de är riktigt klara, men då har han redan varit där för han gillar mer nymoget än fullmoget, om man nu kan beskriva bären så "ler". Sitter och hoppas på ett stilla regn i natt så jag slipper gå med slangen i morgon, för man vill ju vara utvilad på loppisrundorna. Ha det gott, Karina.

  SvaraRadera