fredag 1 mars 2013

Snösmältning pågår
Det går långsamt men sakta, sakta minskar snömängden. Ett ljummet vårregn står högt på önskelistan. Det skulle sätta fart på hela processen. Hur som helst, det är lite mera liv och rörelse utmed stränderna och i träden runt omkring. Rådjuren poserade villigt, glada över att se ett slut på den tuffaste årstiden. Dessutom hade de kommit på att de kunde dela foder med de nötkreatur som gått ute hela vintern och det var nästan som att bli bjuden på kalas i slutet av månaden när plånboken är tom. Fredag igen = laga lite mat till helgen, baka en kaka och samtidigt göra mera müssli när ugnen ändå är varm, köpa lite fräscha tulpaner och slänga den sista julduken i tvätten. Trevligt fredagsmys på er!

3 kommentarer:

 1. NEJ! Jag vill absolut inte ha något ljummet vårregn - även om det skulle vara bra mot snö, men sol är betydligt trevligare och det har vi ju ÄNTLIGEN! Efter några dagars underbart vårväder med dropp från taken så vill jag att det ska fortsätta!!
  Läste tillbaka lite och kikade då på dom här minigurkorna som såg väldigt läckra ut. Är dom lika goda som vackra så måste det vara något perfekt för sallader!

  SvaraRadera
 2. Femtio krukor - det är många det om det är stora blommor. Fuchsior är trevliga blommor, men jag har dragit ner på antal krukor betydligt. Mina handleder orkar inte med alla tunga lyft numera.
  En trevlig helg önskar jag dig och kram!

  SvaraRadera
 3. Rådjuren är så söta, även om jag kan bli lite ledsen när dom gräver upp mina få rabatter ;o)

  Tyckte oxå att den där "kungakonsten" var förskräcklig! Och det som jag kan bli sur över är att dom ger bidrag till "tokigheterna"....

  SvaraRadera