söndag 3 mars 2013

Vårvindar friska

Trädgårdsfynd i går

Snön smälter och bildar vackra mönster

Till och med fiskarna har piggnat till 

Det blåser på ordentligt idag men det ska avta framåt dagen. Hoppas att det sista av isarna blåser bort och att vårfåglarna blåser hit. I dag känner jag mig riktigt gammal! Kanske beroende på att jag tittade på sista chansen i går kväll . Andra chansen kanske det heter förresten. Skit samma vilket, jag hör ingen skillnad på låtarna och ser ingen skillnad på killarna. Möjligen skiljer sig han som jag länge trodde var Bananen som dykt upp igen, ifrån de andra. Nu ska man inte vara bitter för att man inte hänger med. Det finns andra program att titta på som t ex...............??? Tja, jag kanske skulle behöva en dag med Trinny och Susannah för att piggna till igen.


6 kommentarer:

 1. En ann´känner sig också gammal idag:)
  Tittade bara litet i slutet på "eländet".
  Lördagsprogrammen på tv är inte mycket att hänga i julgranen.
  Väntade ut en film med Harrison Ford som skulle vara en romantisk komedi, men ....ja,handlingen kom aldrig igång och det romantiska, komiska?
  Inte skrattade jag, inte grät jag, jag var totalt oberörd och väntade ända till slutet på att handlingen skulle komma igång.
  Det har säkert med åldern att göra.

  Du har mycket, mycket mera vår hos dig än vad jag har här...Vintern har åter tagit ett grepp om omgivningarna
  Ha en fin söndag!
  Kram
  Karin

  SvaraRadera
 2. Himmel jag känner precis som du när det gäller Mello som man ju ska kalla detta märkliga arr.. vad finns den svenska musikeliten som ju är vida känd över världen..jag ser det inte i rutan iaf.

  Jag tittar så mycket hellre på dina vårtecken och njuter av att det finns hopp..jag såg faktiskt ett flyttfågelsträck på västkusten igår..våren finns runt knuten sanna mina ord..så nu köööör vi :)

  SvaraRadera
 3. Härliga trädgårdsfynd, dröjer säkert ett tag till innan jag hittar något så trevligt här! Igår på kvällen hade vi full storm här, man får trösta sig med att blåsten går hårt åt snön också! TV-programmen igårkväll var urusla och mello-eländet tittade jag inte alls på :)
  Ha en trevlig söndag!
  Kram Margot

  SvaraRadera
 4. Ja, inte är dom här programmen något för oss mogna ungdomar precis! Men jag har ju aldrig gillat den här typen av musik, så jag tror att kanske beror lite på att det är så dålig slätstruken musik. Jag tittade på första halvan, sen orkade jag inte mer. Däremot det andra programmet du skrev om; Trinny & Susannah, det är helt otroligt bra. Även om man ibland undrar vad det är för hemska kläder dom hittat, så slutar det alltid med att "offren" blir ursnygga och ser minst 10-20 år yngre ut. MEN...det absolut bästa är deras sätt att ta hand om folk. Deras insikt i att det inte är utsidan som är problemet egentligen, utan att fixa till den lite ska bara hjälpa till dom psykologiska problem som dom verkar lida av. T.o.m. gubben tittar på programmen trots att han HATAR allt vad dokusåpa är egentligen! Jag däremot jag älskar Farmen, Robinson, matlagningsprogrammen och liknande!

  SvaraRadera
 5. På tal om kor så gillar jag dom, om jag har ett staket eller stängsel mellan oss! *fniss*
  Det är ju också extra jobbigt att hamna i en kohage om man har hund - dom är ju så förtvivlat nyfikna på hundar och kommer det en skock på 10-20 kor rusande emot en så är det inte roligt!

  SvaraRadera
 6. Vad härligt med lite riktiga vårtecken! Mellon tittar jag ju på, men det är ju mest "småkillar" som skickas vidare. Så blir det väl nuförtiden när alla har mobiltelefon och kan rösta själva - alla småtjejer sitter väl och ringer på "den söta killen"!
  Trinny och Susanna kollar jag alltid på - har gjort i alla år! Fast ibland väljer de lite konstiga kläder, men det blir ju ändå alltid bättre än det var förut!

  SvaraRadera