måndag 25 mars 2013

En del är födda med tur


Ibland känns det ganska orättvist. Somliga har bra hår som alltid formar sig perfekt och aldrig ser rufsigt eller ihopsjunket ut. De vaknar på morgonen, skakar lite på sig och så är det klart. Alltid snygga och prydliga med hårtofsen i ordning.


Sedan är det vi andra. Vi lägger ner massor av tid och pengar för att åtminstone få någon ordning på stråna, men hur bra lyckas det? Inte särskilt bra alls vill jag påstå! Se själva på nedanstående bild!


Visst ja! Vädret på norra Öland måste jag berätta om också för alla som är på väg hit. Minus 3 i morse, soligt och inte så blåsigt idag, men många snödrivor kvar ännu så länge.4 kommentarer:

 1. Vad roligt,sällan man får skratta på morgon.
  Tack.Kerstin i Rimbo

  SvaraRadera
 2. Man ser på den sista bilden att det finns en del att önska när vi pratar om frisyrer. Lite gelé och en dutt spray kanske skulle hjälpa.

  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 3. Ja det där med frisyren är inte alltid så lätt:)) Känns ibland som att håret har sin egen vilja! Vi hade -10 i morse men solen har lyst så snällt hela dagen och värmt upp till några plusgrader!
  Kram Margot

  SvaraRadera
 4. Är du säker på att det inte är tvärtom? Att han på nedre bilden har den riktiga innefrisyren medans de andra är typiskt slätstrukna typer?

  SvaraRadera