onsdag 17 juli 2013

Vatten

Nu är det riktigt varmt och med värmen kommer bromsar och andra surrande och stickande otyg. Då är det skönt att ställa sig riktigt nära de svalkande och stänkande vågorna eller till och med att kliva ut i vattnet och ta sig ett dopp. Nu börjar växterna se lite hängiga ut och gräsmattan blir allt brunare för varje dag. En regnskur skulle vara mer än välkommen. Under den kommande helgen brukar vattenförbrukningen vara som allra störst på norra Öland så vi kan vara beredda på dåligt tryck i ledningarna. På lokalradion intervjuades en korttänkt man som stod och spolade av sina tältpinnar i forsande, dyrbart dricksvatten på en campingplats. "Jag har ju betalt för det här" var hans intelligenta svar till reportern.

3 kommentarer:

 1. Ja, skall man skratta eller gråta åt mannen, Vissa tänker inte längre än näsan räcker och knappt så långt ens.
  Ha en fin dag
  /Ingemar

  SvaraRadera
 2. Jösses, vilken fullblodsid**ot ... *ruskar resignerat på huvudet*

  Men det är som jag brukar säga: statistiskt ska ungefär hälften av befolkningen befinna sig på vänster sida om gausskurvans mittlinje över IQ-fördelningen. Han hör med stor sannolikhet dit och har med ännu större sannolikhet positionerat sig låångt till vänster ;o)

  Här behövs också vatten. MYCKET vatten och gärna NU. Och när jag nu en gång ber om något, så ber jag också om en liten, liten aning mer sommarvärme, för här på Åland är det inte riktigt juliväder ännu.

  SvaraRadera
 3. i dag skulle jag jobba på balkongen måste
  taga hand om alla växter. Men kunde bara vara
  en liten stund, 31+ det är för mycket för mig.
  Tänk att det är sådan skillnad på Åland och här.
  Hoppas du får det varmare, och jag svalare.
  kram

  SvaraRadera