tisdag 16 juli 2013

Titta på hus

Vi hade så trevligt på vår utflykt i går. Nära och kära släktingar hade åkt ner till Öland över dagen för att titta på några eventuella sommarhus och vi passade på att träffa dem. Ett av husen var en typisk, gammal Ölandsgård med bostadshus, uthus och murar runt en vindskyddad gård. Bitar av murarna och en del uthus hade delvis rasat men ger utrymme för skyddade odlingar och mysiga uteplatser. Mycket arbete och många möjligheter till ett jättemysigt sommar- och fritidsboende, kanske med uthyrning de veckor man inte är där. Vi får se hur det blir. Jag håller tummarna!

4 kommentarer:

 1. Å, så fint!! Men jag vill inte ens tänka tanken hur mycket man antagligen får lov att hosta upp för att bli ägare till detta ...

  SvaraRadera
 2. Vi har också varit och tittat på detta objekt. Så underbart vackert och historien om gården gör inte det sämre! Tyvärr känner vi oss för "gamla" för så mycket renoveringsjobb men den som köper får ett drömställe...något för den händige sa mäklaren till oss. Hoppas på tur för era vänner!!

  SvaraRadera
 3. Ser otroligt mysigt ut men säkert mycket renoveringsjobb också! Jag skulle gärna ha ett sådant härligt ställe men det ser nästan ut som det är dyrare att köpa hus på Öland än på fastlandet! Hoppas det går bra för era vänner med husköpet!

  SvaraRadera
 4. fick ett grattismail utifrån dessa bilder från systern ;-)
  exempel på bloggandets genomslagskraft versa diektkontakt.....

  SvaraRadera