söndag 28 juli 2013

De é mycke nu!

Vi har haft en del gäster några dagar

Då blir det ju gärna lite extra disk och annat stök

Så idag vilar vi ut

Skämt åsido, gäster har vi haft men inte fler än vad som är trevligt och de har varit så hjälpsamma både med disk och matlagning. Däremot har vi haft den stora, årliga loppisen i Böda hamn, vilket känns i rygg och ben dagen efter. Tidigare i veckan var det järnåldersdagarna vid Skäftekärr och morgonföredraget i hamnen. Nu återstår några få punkter av sommarens åtaganden och sedan är vi "lediga", åtminstone tror vi det just nu! 

3 kommentarer:

 1. Har ni haft egen loppis eller har ni varit där och handlat? Hur som helst så tar en loppis på krafterna och då är det gott att få vila ut dagen efter.

  Ha en skön söndagskväll!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 2. Man kan faktiskt säga nej ibland...det har man rätt att göra som pensionär! ;-)

  Ha en fin dag!

  Steffe

  SvaraRadera
 3. Det är JÄTTEKUL att ha gäster, men det är precis lika kul när dom åker och man får vara sig själv igen. Vräka sig i soffan, lägga upp benen på bordet, inte klä på sig förrän framåt förmiddagen osv!
  Men i år har vi inte haft så många här så det börjar nästan kännas lite tomt. I ett väninnegäng som alltid brukar komma har min väninna fått cancer och är under behandling, i ett annat så ska vi istället ta med den väninnan på en biltur i Skåne om några veckor. Sen har vi ju också ställt in den årliga "kasta korv & grilla pil-dagen". Så lite trist är det!
  Men i morgon kommer våra nya sommargrannar hit på eftermiddagsfika, alltid något!!

  SvaraRadera