måndag 21 januari 2013

SöndagsmiddagJag skulle bjuda gäster på söndagsmiddag. Stressad bläddrar jag i Mat-Tinas kokbok. Vad skulle jag välja? Kött eller fisk eller kanske vegetariskt. Efterrätt måste vi ju också ha. Och vad ska vi dricka till maten? Gör dig inte så mycket besvär, sa de anspråkslösa gästerna. Lite grovt smulat bröd, en klick bakmargarin och några äppelklyftor till efterrätt, det duger åt oss. Och isvatten att dricka till, det har vi i vattenfallet vid dammen.


3 kommentarer:

 1. Vad skönt att gästerna inte är så krävande :)

  Tack för din uppmuntran i tvivlets stund om min blogg !!

  Kramar
  Anci

  SvaraRadera
 2. Så fina bilder!
  Här skulle de också tycka om rinnande vatten, men det finns inte just nu, men annars allt det andra.

  Ha en fin måndag
  kram
  Karin

  SvaraRadera
 3. Skönt med så anspråkslösa gäster! Själv ska jag ha några vänner över på torsdag och tills dess måste jag hitta på något som är gott, vardagligt och absolut inget "konstigt" som en av gästerna tycker att jag bjuder på ibland.
  Han äter inte fisk,inte kryddat och inte grönsaker! Så inte blir det lätt inte, vi andra ska ju gilla det också!!
  Jag tror att jag ska göra en karréstek i lergryta med massor av konstiga grönsaker (fniss) som jag sen lägger upp för sig. Då slipper han äta av dom - och så en härlig gräddsås och kokt potatis.
  Det kan knappats bli "vanligare" även om jag nu inte gör det vanliga med katrinplommon utan lite annan kryddning. Rolle bara älskar det här, så gott är det i alla fall.
  Sen blir det en simpel äppelkaka med vaniljsås för dom som kan äta sånt!

  SvaraRadera