måndag 28 januari 2013

Dags att planera

Folktomt

Sångsvan - en ödemarksfågel

Vintermössa på

Storskarven passar bra på sjömärket

På ytan kan det se ut som om hela norra Öland sover sin vintersömn just nu, men i det tysta pågår planeringen inför sommarhalvåret för fullt. I går hade vi ett idékläckarmöte, dit alla som hade tid och lust var välkomna. Vi fick ihop ett helt A4-ark fullt med uppslag att arbeta vidare med. Nu börjar nästa, svåra steg. Vi måste hitta personer som är villiga att  genomföra idéerna. Vi tittar oss runt i den folktomma omgivningen. Kanske, kanske när de fritidsboende dyker upp om några månader, att vi kan hitta några hjälpande händer. Just nu ser vi bara ett och annat spår efter tidningsbilen och hemtjänsten i den blöta snön som föll i natt.

1 kommentar:

  1. Ni som är idésprutorna i föreningen har förmodligen råkat ut för det jag hört ett antal gånger när man varit med i styrelsen för olika föreningar; "Varför har NI inte gjort det eller fixat det eller ordnat med det....!?" :\
    Eftersom jag tröttnade på dom som vill ha allting ordnat för sig men inte vill göra något själva, så började jag fråga tillbaka; "Är inte du medlem i föreningen!?" "Jovisst!" "Jaha, men då kan du ju göra det alldeles själv!!!" Gissa om dom blev chockade! :-)

    SvaraRadera