torsdag 10 januari 2013

Gammal skåpmat
Gammal skåpmat ja... Det kan handla om pensionärsmaten i Borgholm som levereras från Västerås en gång i veckan. Hoppas, hoppas att jag kan laga min egen mat ända till den dag jag inte behöver någon mat längre. Men egentligen syftade jag på mina bilder idag. Nu när vintern åter har svept in Öland i sitt mjuka snötäcke och det blåser 20 sekundmeter i byarna över Ölandsbron, då behöver vi lite sommarblommor att vila ögonen på. Och vet ni vad! Kanske kan jag välkomna det  100 000:e besöket på min blogg idag. Fantastiskt! Jag får så mycket glädje av min blogg och hoppas förstås att ni hittar ett och annat smultron där också. Tack för alla besök!

5 kommentarer:

 1. TACK, för att du ger mig en kick framåt, mot sommaren! Just nu har jag mest av allt lust att gräva ner mig i en skitig snödriva och bli där :o/

  Och TACK för dina alltid lika fyndiga och underbara kommentarer hos mig! Det är mycket tack vare såna okända som du som jag gitter "träsa på" i denna eländiga tillvaro som av vissa kallas Livet.

  SvaraRadera
 2. Ja, det är ju tur att åldringsvården finns - men inte 17 vill man bli omhändertagen av den själv! Man blir ju rent mörkrädd när man läser hur våra gamlingar blir behandlade - bl.a. med FRUKTANSVÄRD mat!!
  Jag njuter också av dina vackra bilder och blev så inspirerad att jag tog ett varv (med Santos) i trädgården nyss. Det gäller ju att passa på innan ovädret når oss. Men usch vad trist det såg ut!!!

  SvaraRadera
 3. Bilderna får mej att längta till sommaren, jag som inte är nån sommarvän ;o)

  Visst har alla årstider sin charm, men det jag kunde vara utan på vintern är snöskottningen, särskilt nu när ryggen vägrar samarbeta.

  SvaraRadera
 4. Grattis till den siffran...jag har lite kvar...det går långsamt men det går ändock framåt! ;-)
  Trevligt blickfång du bjuder på idag och det passar bra när snön fullkomligt vräker ner här i Nypan just nu...fast det verkar vara lite si och så med det...fick ett mail av kompisen i Ockle och där skiner solen! Sic!
  Och SMHI hade visst utfärdat klass 1-varning för Götaland...så olika det kan vara...

  Steffe

  SvaraRadera
 5. Härligt att få se lite sommarblommor mitt i vintern.
  Trevlig helg!

  SvaraRadera