onsdag 9 januari 2013

I väntan på blötsnönDet är risk för stora mängder blötsnö kombinerat med starka vindar i slutet av veckan. För säkerhets skull handlade vi mat och fågelfrö för en vecka framåt på ICA i går. Samtidigt förnyade vi vårt femveckors Lotto. Jojo minsann! Vi hade vunnit TJUGO kronor!! Lyckan ler mot norra Öland. För några dagar sedan var det ju en dam, nästan granne, som skrapade fram 50 000 i TV. Hon ska ta med sig maken till San Franscisco. Undrar just vart vi ska åka för vinsten. Det är ungefär bensinkostnaden för en tur till Ölands norra udde och hem igen.

4 kommentarer:

 1. Ja inte har man vunnit mycket pengar under åren inte, fast det kanske beror på att vi så sällan spelar på nått. En gång vann vi dock hela 1000:- på triss och hämtade ut pengarna i Gustavsberg på väg ut i skärgården. Det slutade med att vi fick ta en taxibåt hem från en ö eftersom Penny blivit getingstungen i mun.....så dom pengarna gick åt direkt! Fast dom kom ju till nytta!!
  Kul att du testade röran, här kommer en annan; ta hälften gröna ärtor och hälften avocado och mixa med lite mager creme fraiche, citron salt och peppar samt basilika. Inte dumt det heller!

  SvaraRadera
 2. Än så är det vinter. Men nu har ljuset kommit, och det betyder mycket!

  margareta

  SvaraRadera
 3. Hej Kerstin!
  Usch, nu får vi snart hoppas att vi slipper mer bakslag. Jag hoppas att eran stora vinst inte stiger er åt huvudet ;)
  Ha en fin kväll
  /Ingemar

  SvaraRadera
 4. Kom på en annan röra du kan testa - om du gillar lite starka saker!
  Man rör ihop Heinz chilisås med lite/mycket pepparrot och lite citronsaft, salt och peppar och sen har man i en krt med skjölda svarta bönor. Låt stå ett par timmar. Jättegott och nyttigt!

  SvaraRadera