tisdag 1 januari 2013

Då börjar det igen...Ja, det nya året förstås, men också de asketiska månaderna efter jul. Egentligen har jag inga problem med vikten. Jag väger perfekt för 1.70:s längd! Problemet är att det fattas nio centimeter för att nå den längd som passar min vikt. (Gammalt skämt men första gången i år!) Av misstag fick jag med min egen bild i en julgranskula som jag fotade under helgen. Det blev fördubblade runda former kan man säga. Mina barnbarn föreslog att jag skulle övergå till Special K, som lär göra underverk med vikten enligt reklamen. Själv tror jag inte så mycket på det utan jag ställer undan godisskålen och förlänger promenaderna och jag känner mig inte precis ensam om att ha det målet just nu. God fortsättning på er!

5 kommentarer:

 1. Jag gillar din slutledning av det är inte vikten det är fel på, utan längden..... *fniss*
  Själv har jag stått still ett bra tag nu, vilket i och för sig är OK så här över jul, men nu gäller det att skärpa till sig. Har ju gått ner 25 kg men ska ner 25 till!
  Hur gick det, fick ni några lugnande till hunden i tid? Här är det ju väldigt tyst och lugnt, men precis när jag gick ut med Santos för den sista rastningen så hördes ett par smällar långt bort. Då ville han inte vara ute längre utan gick hem!
  GOTT NYTT 2013
  Susie

  SvaraRadera
 2. Samma mål har även den här kvinnan på den här ön. Godiset väck och promenader intas istället. Passar bäst så.

  god fortsättning Kerstin!

  SvaraRadera
 3. Gott nytt år till dig med!
  jaha..samma här lite ny tankar om sunt leverne..va trist..inge godis!! hahha.
  Promenader, och lite morötter.
  Kram Karina

  SvaraRadera
 4. Hahahaa! Nu blev jag ännu en gång påmind om varför jag älskar dig, du okända ökvinna! Din humor är bannemej svårslagen :oD

  Special K-paketet ska direkt i komposten, om du frågar mig. Lyckad marknadsföring är det enda som stämmer för den produkten, allt övrigt är nys. Och "julfläsket" blir du för katten av med så fort fågelsäsongen börjar igen. Ju!

  SvaraRadera
 5. Ha ha - jag har samma bekymmer....
  Det fattas några cm på längden!
  Den varianten var bra :-)

  SvaraRadera