lördag 12 mars 2011

VårdagI går gick vi en tur runt Böda Sand, den stora campingen, som är semestermålet för tusentals svenskar. Just nu är där tyst och fridfullt. Långt borta hörs en traktor och vi kan se att man har börjat förbereda för sommarens invasion. På de konstgjorda dammarna ligger isen kvar och glittrar vackert i solskenet och i en hängbjörk kvittrar några grönsiskor. Högt ovanför oss, mot den knallblå himlen, leker ett par havsörnar sorglöst men tar då och då en tur över oss för att intresserat betrakta vår hund. Vackert väder idag också och nu går det fort. Vårfåglarna ramlar in på löpande band nere vid Ottenby och små spjutspetsar av blad från alla sorters vårlökar sticker upp i trädgården. Trevlig lördag till alla!

6 kommentarer:

 1. Visst är det en underbar tid som ligger framför oss, så egentligen är det just NU som är den bästa tiden på hela året!
  TREVLIG HELG
  Susie

  SvaraRadera
 2. Tack detsamma ! Våren är på väg !!

  Kram
  Anci

  SvaraRadera
 3. Hej på dej!

  Igår var det blåsigt, kom en häftig hagelskur precis då jag och Charlie var på tur... eller var det kanske otur?

  Grå himmel idag men vi har intervalltränat på slingan idag ;-) Så inköp av stolpskor till staket på framsidan vi får väl se om vädret håller så ämnar vi ut och röja på tomten. Här ligger massor som har trillat ner från grannarnas höga tallar i stormarna.

  Så ser det ut här idag Kram Ingela

  SvaraRadera
 4. Här har vi oxå underbart vårväder. Solen skiner och det är +4 i skuggan. Men än tar det ett tag innan snön på min gård har smält. Syrran skryter med att dom har fått upp snödroppar på sin gård... Men jag får nog vänta på mina ;o))

  SvaraRadera
 5. I deeply thank for your warm heart and thoughts...

  From Japan, ruma

  SvaraRadera
 6. Härligt, härligt, för er!
  Grönfink och gråsiska är allt jag har att komma med när det gäller "vårfåglar".

  SvaraRadera