onsdag 9 mars 2011

SemlorDet har blivit mycket semlor nu i några dagar. Ja det är jättegott men man skulle behöva ta ett piller samtidigt så den bara åker rakt igenom. Finns det såna piller? Det är vår ute nu! Det börjar titta upp små bladtoppar överallt och de första gravänderna låg och guppade på vattnet nere i hamnen igår. Inte så nära att jag kunde fota dem, men de är så vackra och en typisk Ölandsfågel. I dag ska vi ta en semesterdag mellan alla årsmöten, körövningar och protokollskrivande. Vi tar en sväng till Kalmar först och sedan ska vi åka runt lite på ön och leta vårfåglar och annat. Är ni inte klara snart? undrar Chessie som blir så trött på att vänta så hon somnar med sin älskade freesbe i munnen.

10 kommentarer:

 1. Hej på dej :-)

  Härligt med lite andrum bland allt visserligen kanske stimulerande ståhej.

  För en go hund finns bara nöjen inga måsten men ändå är det ju ytterst på oss det beror ibland om de kan få ögonblicklig behovstillfredsställelse. Usch vilket ord, men ack så gott! Välj Kalmar... det är bra
  ;-)

  Men du finns det något ärligare och något härligare än våra fyrbenta vänner?

  Kram Ingela som hittils bara har krängt en semla.

  LINFRÖN :-?

  SvaraRadera
 2. Oj, vad många semlor :)
  Jag gillar bilden på din söta hund. Har ni redan vår ? Här är det ännu snö kvar och snödropparna har inte lyckats titta upp.

  Ha en mysig dag.

  Kram
  Anci

  SvaraRadera
 3. Oh, vad härligt SEMLOR, SEMESTERDAG, och GRÖNT som sticker upp, riktiga vårkänslor.
  Hoppas ni får en HÄRLIG dag.
  Kram / Eva

  SvaraRadera
 4. Vad härligt ni har det - och vad underbart skönt hon verkar ha, Chessie!
  Själva har vi fullt upp eftersom vi förutom omdekoreringen är i gång med att sälja/lägga ner vår rörelse. Vi får se hur det går senare den här månaden, men i vilket fall som helst så är det en otroligt massa jobb med alla papper.

  SvaraRadera
 5. Mums...vilken uppdukning, det vattnas munnen och får fort "slängas" ut härifrån innan begäret tar över ;)
  Kram /Bea

  SvaraRadera
 6. Det vore roligt med en statistik på hur stor del av Sveriges befolkning som åt en semla igår. Här i byn har vi som tradition alltid Byanämndsårsmöte på fettisdagen och bjuder då alla som kommer på en semla, med eller utan varm mjölk, och så kaffe till förstås. det såg ut som om de flesta av de 60 beställda semlorna gick åt, vad jag såg.

  Vi har också en sån där freesbe men har inte lycktats få något större intresse för den. Måste nog pröva fler gånger.

  SvaraRadera
 7. Mums så många semlor...vi sålde massor i dag på jobbet..Folk tröttnar aldrig...vilken trevlig byalag..som bjuder på gottis...Hetvägg är ju gott...Gullig din vovve är..ser ut att ha skoj med freespe´n..kram

  SvaraRadera
 8. Hahahaa! Vilken helt uunderbar bild på Chessie :oD Hundar är för härliga!

  Och vad är det för snack om piller, kvinna? Så mycket som du är i farten och ute och ränner med din kamera borde du väl ledigt kunna klämma i dig hela högen bullar på bilden utan någon oönskad bieffekt..?

  Hoppas Kalmarutfärden blev lyckad!

  SvaraRadera
 9. visst är det härligt när det börjar gro och spira! Hitta de till min stora glädje blommande vintergäck på solsidan att förgylla min dag (och bloggen förstås ..)
  Inte är väl chessie fixerad vid sin freesbe inte ;-) Lea ter sig mer uttråkad i väntan på att jag skall sluta blogga och det måste jag också visa i bloggen förstås. Hon bidrar en hel del när hon är på besök, såväl till längre promenader och aktiviteter som till blogginlägg....

  SvaraRadera
 10. GOTT med semlor=)=)
  Kram

  SvaraRadera