söndag 20 mars 2011

Sanningar och annatJag fick en utmaning av bloggen "Oljekritan" att säga åtta sanningar om mig själv. Ja, inte vet jag! Jag är född i Tvillingarnas tecken och därmed sägs jag bestå av flera personligheter vilket inte gör det hela lättare. Men så kom jag på...jag har faktiskt papper på vem jag är. Jag är INTP enligt en test. Jag är stolt över att vi faktiskt bara var tre stycken på över hundra anställda som fick det resultatet. Vad betyder det då? Koncentration - Ser möjligheter - Logik och analys - Flexibilitet. Så nu vet ni hur jag är! I går körde vi i kapp med en havsörn. Han flög i ungefär 45 km/tim utmed kusten och irriterades hela tiden av en envis mås. Jag lyckades få några fartbilder hängande ut genom sidorutan på bilen. Nu ska jag baka en toscatårta. Vi får trevliga kaffegäster på eftermiddagen.

12 kommentarer:

 1. God morgon ! Och tack för dina kommentarer, de betyder mycket för mig.
  Bra att veta vem man är :)

  Kram
  Anci

  SvaraRadera
 2. Jäklar, vilka bilder!!! Snacka om att se möjligheterna, även om det tycks ske med livet som insats ;o)

  Önskar dig och kedjefången (ja, då menar jag förstås maken och hoppas du "hör" det skämtsamma tonfallet ...) en fantastisk söndag och klämmer iväg en stor kram ovanpå det!

  SvaraRadera
 3. Ja, jäklar säger jag också! Vilka bilder du tar bara så där hängande ut genom bilfönstret. Vilken konstnär du är! En av sanningarna också. Jag har inte tagit mig an utmaningen som Oljekritan förärade mig...men det kommer säkert så småningom

  Hälsningar från en annan ö i Östersjön, Åland

  SvaraRadera
 4. Wow...där fick du till det...kan se dig hänga ut genom sidorutan!! :-) ;-)
  Jag tar det lugnt några dagar...imorron är frugan ledig kanske drar vi en sväng ut o gonar i solen om den är framme o fikar ngn stans!
  Ha en bra söndag!!

  Steffe

  SvaraRadera
 5. sanningar om sig själv - vill till att man väljer om man skall publicera dem ;-) vilka fina fartiga bilder du fick från bilen, måste vara en bra chaufför !

  SvaraRadera
 6. Fachinerande bilder du tar!
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 7. Makalöst vad fina fågel bilder du tar. Och på en havsörn!
  Full pott!
  Elisabeth

  SvaraRadera
 8. Så häftigt!! Fånga havsörn så där plötsligt...helt fantastiska bilder..
  och dina sanningar de var fina...Tänk vad det rinner utmaningar omkring här på bloggen..man får ta dem med en nypa salt...
  och låta dem segla vidare i vinden...
  Kram Karina

  SvaraRadera
 9. Hejsan!
  Skulle haft en kamera i går och varit snabb för det flög en stor rovfågel (kan inte namnsorten men stor)precis vid bilen, och den korpen klarade tack vare oss. Den bor på alvaret mellan Halltorp och Räpplinge och vi har sett den flertal gånger. En gång var vi tvungna att stanna till för den badade så vackert med att flaxa med sina vingar. Ha det gott, Karina.

  SvaraRadera
 10. Jag är oxå Tvilling, jag tror man är lite "konstig " då, fast på ett bra sätt.
  Kram
  Eva

  SvaraRadera
 11. Trött som en lus... men måste bara tala om vilka fantastiskt fina bilder du har i ditt inlägg! Tjabbelosa Ingela

  SvaraRadera
 12. Dette var flotte bilder.
  Er imponert over at du har klart å fotografere i fart!

  SvaraRadera