onsdag 2 mars 2011

TrädgårdsplaneringJust nu verkar vi ha fastnat i ett väderläge med gråa, disiga dagar med temperatur precis runt noll. Det händer ingenting ute och vi som väntar på vårtecken stampar otåligt med fötterna. I går struntade jag i utomhusvädret och planerade vårens insatser i trädgården framför den sprakande brasan. Hunden Chessie deltog med liv och lust. Det är alltid spännande när matte breder ut sig på golvet. Till slut tröttnade hon ändå på mitt flyttande av fröpåsar hit och dit och tog sig en middagsrast i soffhörnan.

7 kommentarer:

 1. Sicken mysig kamin ni har! Måste säga att jag tycker Chessie tacklar vintern på det enda rätta sättet. Önskar jag besatt en bättre utvecklad förmåga att göra på samma vis ...

  Ha en bra dag! Här har solen plötsligt brutit igenom igen :o)

  SvaraRadera
 2. Här kommer några SOLSTRÅLAR från Hälsingland, hoppas dom når fram till dig.
  Kram
  Eva

  SvaraRadera
 3. Vilken mysig stund! Ja, jag kan ju knappast annat än att hålla med om att det känns trögt just nu. T.o.m fyrbenta känner av det. Spisen är helläcker och värmer gott... nåågra solstrålar från Åhus... det kan jag tyvärr inte bidra med idag. Tämligen grått ute, -2 grader denna andra vårdag!

  Kramisar från ingela

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Ja, det börjar bli dags med fröpåsarna, om än vädret är lite gråare idag jämfört med igår.
  Vi går mot en ny vår, trots allt.
  Även hundar verkar roas av vårens förberedelser, när matte breder ut sina spännande påsar på golvet :)
  Ha en fin dag! /Bea

  SvaraRadera
 5. Chessie verkar också längta till våren, precis som Penny som ser lika förvånad ut varje dag när man öppnar dörren och det är vitt - och kallt - utanför!

  SvaraRadera
 6. Härligt att kunna sitta framför brasan och kika på fröpåsar//Britt

  SvaraRadera
 7. det där med ett mammaHus har jag också tänkt på...gamlamammorsvillan,..skulle vara ett toppen ställe..man kunde hjälpas åt...laga mat ihop och hålla varann sällskap..ska verkligen spinna på ide´n igen..Min mamma brukar sitta i parken när det är varmt o sol..dit kommer en massa damer med sina rollatorer och kaffekorgar..de har jättetrevlig i parken..Men i vintern och kylan, då träffas dom aldrig utan sitter hemma och väntar på solen,.och våren..som oss andra,.Kram

  SvaraRadera