fredag 31 december 2010

Hej då 2010!Nu vänder vi ryggen åt 2010 och ser fram mot ett riktigt bra 2011, förhoppningsvis utan naturkatastrofer, epidemier och annat otyg. Bland alla häckar i min trädgård hittade jag plötsligt den här välbyggda sittdynan som får representera vårt farväl till det gångna året, som vi nu bara ser baken på. Här på Öland ökar vinden igen och nere från södra udden rapporteras ett snödjup som växlar mellan två centimeter och drygt två meter och så är det över hela ön. Det finns de som kom hit till sina fritidshus några dagar före julafton, blev insnöade och skottades fram lagom till hemresan igen. Säkert en jul att prata om under flera generationer framåt. Nu önskar jag ett riktigt gott slut och ett gott nytt år till er alla kära vänner som tittar in på min blogg ibland!

9 kommentarer:

 1. Ha en trevlig nyårsafton och ett riktigt GOTT NYTT ÅR!
  Susie

  SvaraRadera
 2. Vill önska dig ett riktigt Gott Nytt År!
  Snart smälter snön, (det gick ju fort förra våren) och alla vårblommor tittar fram.
  Nu skiner solen från blå himmel, och jag ska ta en långpromenad.
  Ha det så gott!
  Elisabeth

  SvaraRadera
 3. Önskar dig detsamma, hoppas ni får en fin nyårskväll och en bra början på det nya året.
  Kramar
  EVA

  SvaraRadera
 4. Hej min vän!

  Lyckades nyss med konstycket både att skriva och radera en kommentar till dig! Så nu önskar jag dig ett gott slut och en god början så hörs vi på det nya året.

  Kram Ingela

  SvaraRadera
 5. Snart, väldigt snart, kravlar jag mig upp ur författarträsket igen, men till dess kan jag bara - än en gång - be om ursäkt för att jag varit en så usel kommentator den senaste månaden!

  Hur som helst, så vill jag skicka dig en riktigt stor och varm nyårskram, så här från en ö-tant till en annan! Irra inte bort dig i snömassorna bara, för jag vill gärna "se" dig nästa år igen ;o)

  Gott slut, Kerstin, och ett riktigt prima nytt, när det väl klivit in genom dörren!

  SvaraRadera
 6. Önskar dig ett Gott Nytt År!
  Kram!
  Märta

  SvaraRadera
 7. Kikar in i slutet av året och önskar dig ett riktigt GOTT NYTT ÅR.

  Kram/Gunilla

  SvaraRadera