torsdag 30 december 2010

Släktkalas

Under vår Trosavistelse blev vi inbjudna på middag hos kära systerdotter med familj. Åsa har bloggen "Hemmalycka", så många av er känner henne därifrån. Både Åsa och hennes man är matlagningsintresserade och det är en fröjd att få slå sig ner vid deras dukade bord i det vackert inredda sommarhuset. Lilla hunden Stella har just genomgått en bantningskur med lyckat resultat men verkar onekligen lite sugen på godsaker efter trist diet på lättviktigt torrfoder. I dag planerar vi att åka och handla mat för någon vecka framåt. Som det ser ut nu på väderfronten kan vi få ett snöoväder till med hårda vindar någon gång på nyårsnatten. Bäst att vara förberedd!

4 kommentarer:

 1. Härligt att få sätta sig till dukat bord och i vilken fin miljö dessutom.
  Ja , bäst ni bunkrar upp ordentligt, vintern är säkert inte slut ännu fast det har faktiskt varit uppehåll här 2 hela dagar.
  Kör försiktigt!
  Kram
  Eva

  SvaraRadera
 2. Vi är så glada att ni gjorde oss sällskap, alltid lika kul att träffa er. Vilka fina bilder på vår stuga :)
  Jorå, Stella är ständigt hungrig. På annandagen skulle vi in till Trosa så jag sade åt mamma och pappa att plocka undan allt ätbart i deras sovrum vilket de gjorde.
  När vi kommer hem så har Stella dragit fram ett dubbelpaket med hårt bröd som vi hade ställt i förrådet utanför deras sovrum. Hon verkade ha fått i sig två knäckemackor den lilla rackaren. Jag vägde henne idag och hon står iaf kvar på 8 kg ;)
  Sköt om er!
  Kram
  Systerdottern

  SvaraRadera
 3. Gokväll Kerstin!

  Ja, bor man som ni låter det onekligen klokt att hamstra i dessa dagar. Spännande med kameraobjektivet måntro här ska plåtas sedan. Det lär ju bli en ren njutning sedan!

  Mats och dottern är och handlar till vår nyårsmeny nu måste säga attjag inte har riktigt pejl på vad som bjuds. Någon måste ju blogga ;-)

  Krama från ett kallt Åhus.

  SvaraRadera
 4. Gott Nytt År på dig bäste Kerstin !

  /Hannu

  SvaraRadera