torsdag 16 december 2010

Plötsligt...Plötsligt händer det! Bland all reklam och brev med räkningar hittar jag ett tungt kuvert adresserat till mig. Vad kan det vara? Jag öppnar försiktigt kuvertet och hittar en alldeles nyutkommen bok. Bland författarna hittar jag namnet på en av mina kära arbetskamrater och flera andra bekanta. Inuti boken ligger julhälsningar från kollegorna i det team som jag arbetade tätt ihop med. Vad roligt! Det var sammanhållningen i det teamet som gjorde att jag trivdes så bra med mitt arbete! Omtanke, humor och massor av kunskaper fick jag njuta av varje dag.

Det var en riktigt bra postutdelning igår. I nästa kuvert hittade jag Impectas nya frökatalog! Våren är på gång! Nåja, om jag tittar ut ser det inte så ut. I dag är i princip alla busslinjer inställda på Öland och i går kväll , precis innan skymningen var det hundratals fåglar och åt i min trädgård inför den väntande kalla natten.

7 kommentarer:

 1. Godmorgon Kerstin! Varmare ute och inne i dag för den delen (en brasa knastrar i kaminen och -3 grader ute).

  Grattis till dina omtänksamma arbetskamrater, sådana växer inte på trän! Jag ser att de noterat ett ämne som ligger dig varmt om hjärtat. Det är en del av den där omtänksamheten...

  Du har verkligen en varierad flora av fåglar i din trädgård och tänk snart blommar den också! Så länge får vi planera och njuta blommorna inomhus!

  Kram Ingela

  SvaraRadera
 2. härligt att du har lite lektyr att sysselsätta dig med ;-)
  Nog måste fåglarna känna av att värre väder är på väg för idag på morgonen riktigt väntade de på sin extra tilldelning på marken och nu äter de för fullt. Mina domherrar gör ett uppskattat besök igen :-)
  Tanken är att jag skall ta mig till storstaden för att hinna träffa barn och andra innan jul mem vi får se, det blåser redan rejält och snön lappar ner.....

  SvaraRadera
 3. Oj vad många söta fåglar du fick besök av! Förstår att dom måste ta alla chanser tilll mat när det väntades dåligt väder. Hörde just på radion att det var ymnigt snöfall i hela landet (utom på Gotland) med inställda tåg och flyg. Här är det bara blåsigt - än så länge!
  Den där boken vore nått för mig, vår hund är ju så pass gammal nu (16 i jan) att hon har fått en massa småkrämpor samt tappat all hörsel. Men...vi vet ju hur det är, vår förra hund strävhåriga taxen Brasse blev hela 18 år!

  SvaraRadera
 4. Hundboken verkar vara nåt att lägga bakom örat.. Systerdottern har ett hundintresse som heter duga.

  Nu har vi fått eran storm hit till Åland. Det viner i knutarna, snön yr och temperaturen liggar mellan 0 och -1.

  Höll på att blåsa bort när jag var och fyllde på fågelmatarna. Domherrarna håller sej borta... men ett rådjur såg jag ;o)

  SvaraRadera
 5. jaha,,är det så illa på Öland!! Inblåst, eller vad säger man..insnöad. Tänker på mina söta vänner som pluggar på Capellagården, när jag hör dig berätta om Ölandsläget..
  Men våren...den är ju det bästa vi har..kommer sen...sen..sen..karmis

  SvaraRadera
 6. En av böckerna fick jag också - Impectas. Kul med överraskningar. Här var det ett riktigt ruskväder igår också./Anette

  SvaraRadera