onsdag 6 augusti 2014

Sommarkväll


Vi var inbjudna till grillafton härom kvällen. Vi skulle träffas vid den gamla skurkvarnen, numera K-märkt men tidigare använd vid stenslipning. Med hjälp av vindens kraft "skurade" man stenarna släta och fina.


Vi var ett helt gäng som samlades i den sköna kvällen och vi var långt ifrån ensamma. Det rörde sig människor överallt utmed stränderna.


Jag hade tagit med mig min trädgårdspall att sitta på och den fick många beundrande blickar. Alla frågade var den fanns att köpa och jag vet faktiskt inte. Den är en present från min systerdotter och jag har nog haft den i minst 15 år. En liten suverän sak! Lätt och behändig att bära runt. Bra att sitta på eller vända upp och ner om man ska stå på knä i rabatterna. Dessutom en liten låda under sitsen för redskap eller vattenflaska. När jag fick den låg där en flaska vin!5 kommentarer:


 1. Hi, I love your craft, is beauty, I love a colors, I follow your blog, hugs from Brazil.
  Visit my blog - Tita Carré - free patterns crochet

  SvaraRadera
 2. Härlig kväll, kul att du fortfarande har användning för pallen :) kram Systerdottern

  SvaraRadera
 3. Sådan tur att den gamla kvarnen var K-märkt.
  Underbara bilder och minnen för Er.

  SvaraRadera
 4. Jahapp, då får man slå det "blåa parasollet" ur hågen. Du vet, jag är inget för frön.....
  Härligt med gemensam grillkväll, antar att dom som gick förbi var avundsjuka?
  Jag har också en sån där stol, mycket praktisk. Speciellt för en som aldrig böjer på knäna när hon rensar utan står med raka ben i timmar. Ibland kan man inte resa sig efteråt. Då är det betydligt skönare att sitta ner..... *fniss*
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 5. Pallen finns allra billigast att köpa på Blomsterlandet.....

  SvaraRadera