söndag 16 mars 2014

Vårvindar friska


Det kanske inte ser så farligt ut men ibland går det knappast att gå ur bilen. Man får knyta fast kapuschongen ordentligt, hålla ett fast tag i kameran och pressa upp bildörren. Sedan gäller det att parera ordentligt mot vindarna så man står kvar på benen.


Vid Norra udden var det inte bara vattnet som stänkte. Små sylvassa sandkorn blåste omkring och gjorde riktigt ont på händerna.


Vackert och mäktigt är det när nordvästvinden tar i.


Måsarna verkar gilla väderleken. De surfar omkring på vindarna alldeles över vågkammarna och spanar efter allt som rörs upp från bottnen.
4 kommentarer:

 1. Ja jisses vilken blåst..kan förstå att ni hade det så mycket värre än vi i ert öppna landskap..finfina bilder..nu våras det o jag längtar ner till öarna..

  SvaraRadera
 2. Same shit here :o(

  I motsats till dig, så har jag inte sått så mycket som ett endaste litet frö ännu. Men det börjar väl vara dags, kan jag tänka. Fast av någon anledning har inte den där rätta lusten infunnit sig ännu; känslan av glad förväntan inför den kommande växtsäsongen är som bortblåst.

  Och någon näpen liten sippa, som skulle bidra till en humörförbättring, har jag t.v. inte fått syn på. Bara en mängd huttrande snödroppar och några vilsekomna krokusar.

  SvaraRadera
 3. Hela havet stormar , den gamla leken tänker jag på
  när jag ser Dina fina bilder.
  Jag älskar havet, det ger en så mycket både
  vid storm och stiltje.
  ha en fin söndag

  SvaraRadera
 4. Skillnad när vi var där i somras.
  Kram från Ingrid

  SvaraRadera