söndag 9 mars 2014

Utan vantar i mars

Min favorit  -  våririsen

En ivrig gullviva har tagit lite stryk men ger inte upp

Vårputsad talgoxe

10 mars 2013. Den sena våren glömmer vi nu!


Jag satt ute och läste en stund igår. Ganska många kapitel faktiskt. Det var riktigt skönt! En fluga flög förbi och i träden runt omkring sjöng talgoxar, blåmesar, grönsiskor och grönfinkar. Ett ormvråkspar kretsade runt varandra mot den klarblå himlen och konverserade jamande. En motorcykel puttrade förbi utanför på vårens första provtur. Svårt att tro att det är början av mars.


6 kommentarer:

 1. Det var ett underbart väder här igår. Vår !! Jag var ute och gick flera gånger bara för att det var så skönt :)

  Kramar
  Anci

  SvaraRadera
 2. Våriris älskar jag och har satt massor, men tyvärr så försvann dom flesta iom omdräneringen. (Där ser man vådan av att plantera utmed huset!)
  Idag är det fortfarande otroligt fint väder - men blåsigt! Börjar faktiskt tröttna på den här eviga blåsten, man kan ju inte vara ute så länge utan att bli iskall!!

  SvaraRadera
 3. Så fina bilder, visst går det plötsligt lite fort.
  För fort tycker jag.
  En ljuvlig söndag har jag haft med, kram från mig.

  SvaraRadera
 4. Ja, det är nog lite tidiga vårtecken vissa av dom. Men det är ju bara skönt att det är på G redan nu. Inte gör det mig något :) Idag var första dagen som jag vågade vara utan vantar utan att frysa. Här har vi haft ca 14 grader i Östergötland och uteplatsen är invigd för i år.
  Önskar dig en fortsatt resterande bra Söndag ! Kram Marie

  SvaraRadera
 5. En hel serenad av vårljud alltså..ja hur härligt som helst. Jag har varit ute o fejat i min trädgård idag ..i uterummet var den över tjugo varma grader när jag åt min lunch..visst blir man glad.

  SvaraRadera
 6. Idag var det 11 grader och solsken. Helt fantastiskt att kunna vara ute i trädgården i bara tröjan så här i början av mars. Jag vet aldrig att det hänt här uppe förut. Underbart!

  Fina bilder som vanligt!
  Kram från Ingrid

  SvaraRadera