måndag 31 mars 2014

En härlig helg

Solen sken och fåglarna åt och sjöng om vartannat."Nu är de ännu fler" sa vi ibland när vi tittade bort mot fågelmatningen i trädgården medan vi plockade fram trädgårdsmöbler och planerade för kommande planteringar.

Vid en eftermiddagstur till norra udden såg jag ett underligt fenomen i den lilla pölen där grodorna höll serenad. Vad var det för rött i vattnet? Jo det var spegelbilden av vår lilla röda bil som stod parkerad en bra bit bort på parkeringsplatsen. Hur det gick till? Ja, inte vet jag. Jag skulle kanske ha varit mer uppmärksam på de i mitt tycke tråkiga fysiklektionerna i skolan.

Lilla voffsen är alltid glad över att få vara med. Redan när jag hämtar kikaren på bordet vid sovrumsfönstret och stoppar ner den i väskan får hon glädjefnatt. Hundar är verkligen uppmärksamma på alla små tecken i deras omgivning.4 kommentarer:

 1. Så väl jag känner igen den där sköna känslan som du förmedlar så fint. Och visst förundras man av det röda i vattnet och att en spegelbild kan komma så långt ifrån
  Ha en fin måndag Kerstin!
  Kram

  SvaraRadera
 2. visst var vädret underbart, SMHI håller vad De lovar.
  Regnet i dag kom också, men jag gnäller inte är bara
  lite bitter som de skojade om. Robert Gustavsson gjorde den sketchen så bra. Vilken fin hund Ni har.
  ha nu en bra måndag

  SvaraRadera
 3. Fin känsla få sätta ut trädgårdsmöblerna och få planera för planteringar. Då MÅSTE det vara vår :) Din vovsing är sååå fin ! Så fantastiska dom är våra hundar som läser vårt kroppsspråk och vad vi ska företa oss.
  Idag är mulet här och vi får nog räkna med någon regndroppe då och då under dagen.
  Önskar dig en bra dag Kerstin !
  Kram från Marie

  SvaraRadera
 4. Javisst, har det varit en helt underbar helg.. Hoppas det fortsätter så..

  Kram Maidi

  SvaraRadera